ESP Hatasi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OKAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OKAS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Şub 2018
Mesajlar
23
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
43
Arkadaşlar merhaba , aracım 2013 Astra J Edition LPG li 60.000 km de, bu sabah araçla seyir halindeyken arıza lambası yanıp söndü ve ardından Servis: ESP uyarısı çıktı. Aracı durdurup kapatıp yeniden açtığımda düzelmiş uyarı kalkmıştı. ELM327 ile arıza kaydı var mı diye baktım ancak bi kayıt oluşturmamış. Başına daha önce böyle birşey gelen var mı.
 
Dediğiniz sorun aynısı bende de oldu. aracım 2014 model astra j edition sedan. kontağı kapatıp açtığımda sorun gidiyordu. Ama seyir halindeyken esp arızası yine çıkıyordu. Araçta aynı zamanda lpg regülatör arızası vardı.Manifolda lpg sızıntısı veriyordu regülatör. regülatörü değiştirdikten sonra bir daha esp arızası yakmadı. 1000kmdir sorunsuz biniyorum şuan. (regülatörle esp ilişkisini hala çözmüş değilim bu arada)
 
Evet cok alakasiz esp ile lpg :) bende de bi daha yapmadi ama surekli bi tedirginlik oluyo bir daha cıkacak diye.
 
Bende dizel var j kasa. Bende de iki üç kere çıktı, özellikle park ederken. Çok kısa süreliğine olmuştu ve kontak kapat-aç yapmadan da gitmişti. 1.5 aydır da görünmedi aynı arıza. Yabancı sitelerde felan da araştırdım ama sebebini öğrenemedim daha.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst