eski plakayı yenilemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danger16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

danger16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracım eski plakası tr siz ben bu plakaları yenilemek istiyorum bunun icin ne yapmam gerek arac babamn ustune ve muaynesi gecikmiş durumda etkıler mı? basım ucreti ne kadar

Araç babanın üzerine olduğuna göre işlemleri sen yapamazsın, babanın vekaleti olması lazım.

plaka zaten bağlı olduğunuz ilçenin plakasıysa değiştiremiyosunuz diye biliyorum. masraf olarakta 40 lira bişeydir. ama ruhsatı da yenilemeniz gerekecek masraf artabilir.

Keşke benim plakam da eski olsa :D değil mi Savaş abi?

Keşke benim plakam da eski olsa :D değil mi Savaş abi?
Bendeki A kasanın plakası eski ;). Millet plakanın hatırına yolumu kesip "arabayı satarmısın" diye soruyor ama bilmiyor ki araç kafadan hafif de olsa hasarlı :).

İşlemi ancak babanız yapabilir. Ruhsatta sorun olmyuor diye biliyorum. Dilekçeyle başvuruluyor. Ben de plakaları yeniden bastırıcam :D

Eski plaka bencede bir nimet yeniler herkezde var ama eski plaka kalmadı, ayrıca araca dayanılmaz bir orjinallik katıyor. Hele ruhsatta eski karne tipi olunca çok deli oluyor.
AB' ye giriyoruz gazına özenti gibi değiştirdiler plakaları sinir oluyorum. Tabi tercih meselesi

plaka zaten bağlı olduğunuz ilçenin plakasıysa değiştiremiyosunuz diye biliyorum. masraf olarakta 40 lira bişeydir. ama ruhsatı da yenilemeniz gerekecek masraf artabilir.

Plaka değişmiyor ki zaten sadece eski plaka yerine yenisini bastırmak istiyor.Sizin dediğiniz de doğru aslında aynı ilde farklı plaka almak isterseniz yeni plaka verilmiyor ama burda uygulama farklı.

Deniz bey konu açmış.Sen plakayı değiştirmeyeceğine göre ruhsata işletmene gerek yok.Sadece cemiyete plaka parasını yatırıp yeni plakayı bastırman...

Geri