enjektor temizleyici kullanmak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blue42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
baktim ama arac dizel olunca biraz daha tereddutlu oluyorum malum enjektor konusu hassas o yuzden detaylica bilgi toplamak isterim
Konuya yorum yazan arkadaşların hemen hemen hepsi kullan yazmış tabi karar sizin ;)

sanirim kullanacagim su egr sorununu ben de cekiyorum .peki marka tavsiyen ne olur

Würth... Urunu koyup depoyu fulleyin en az 50 km durmadan kullanın.

Wurth u 50 km 3000 devırde sabıt olarak uzun yola cıkıp surun.farkı hıssedersınız.ara ara 4000 devır yapın kısa surelı

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enjöktör temizleyici yerine carbon clean yaptırabilrisiniz. 70-80 tl civarında maliyeti var. Daha faydalı ve daha etkili.

km 100.000 in üzerinde daha önce hiç kullanmadıysanız sıkıntı olabilir

Carbon clean faydalı diye tabir edilen kurumları sökerse zararlı olabilir. Fakat wurthde bu şekilde bir sorun hiç duymadım.. Wurth iyidir tavsiye ederim.

enjektör temizleyiciler daha yüksek derece yanma sağlıyor. bence faydalı kullanıyorum ama en azından hiç zararı olmaz aracınızda daha iyi yakıt kullanmak gibi düşünün
onno usta yüksek km. hariç carbon clean tavsiye ediyor. hele dizelse bence enjektör temizliği daha çok gerekli

Benim aracım 210000 de opel B kasa geçen ilk defa kullandım aracın motor sesi bile değişti

katkı maddeleri faydalıdır ancak uzun yolda kullanırsanız. yani motor kesintisiz çalışacak ki atsın temizlesin. bernerin pazarlamacısı da würtün pazarmacısı da bunu soyledi ben petrolde çalışıyorum bu bilgiyi de ordan biliyorum.

Geri