enjektor temizleyici kullanmak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blue42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Blue42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dilzel arac icin enjektor temizleyicinn depoya atilip kulanolmasi faydalimi bosuna bir ugras mi 115oookm de (wurth tavsiye ediliyor )

Her zaman artı demek belli km aralıklarında kesinlikle kullanılmasın da bence fayda var.

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Araba arıza lambası yaktı ben sildim o yaktı bobin yanmış dediler. Bi kutu kullandım 20. Kimde arıza ışığı kendi söndü. Sansmi bilmem ama işe yarıyor

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ara çok düşündüm çok sordum ve kullanmamaya karar verdim
Km 55000

Bende bu katkı maddesi bir çok ustanın çözemediği sorunu çözen tek ürün desem abartmış olmam.

ben de suan karar asamasindayim 3 marka ile karsilastim wurth carbonclear berner tecrubesi olanlar ne der acep

Kesınlıkle tavsıyemdır tabı benzınlı ıcın kullanıyorum ben ama.2 dır yenı aldıgım araclarda hafıf ısteksızlıkler oluyo bellı devırkerde ve wurth un katkılarıyla yok oluyor resmen.enjektor olarak dusunmeyın subap agızlarınıda temızlenesı egr vs.cok faydasını gorebılmek mumkundur.sahsen dızel arac kullansam 4-5 depoda bır mutlaka kullanırdım ve devırlı surus ara ara.

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adresini verdim konuya bakmadın sanırım .

baktim ama arac dizel olunca biraz daha tereddutlu oluyorum malum enjektor konusu hassas o yuzden detaylica bilgi toplamak isterim

Geri