Kullanmaya karar verdiyseniz keşke würth tercih etseydiniz. Benim aracım da 98 model, tek nokta enjeksiyonlu 1.4 motora sahip. bundan 4 yıl önce aldığımda tüpü daha 3 ay önce taktırılmıştı eski sahibi tarafından. ben, kullanmaya başladıktan sonra benzinde düzensiz çalıştığını fark etmiştim. oysa tüpte daha çok km bile yapmış değildi. ama sağ olsun eski sahibi tüp taktırdıktan sonra benzin yüzü göstermemiş arabaya

benim araç da benzinde özellikle rölantide gaz verdiğinde bazen geç algılayıp, geç yiyordu gazı ve ani peşpeşe yüklenmelerde çok hafif siyah duman atıyordu. tabi, bunların hepsini boştayken rölantideyken yapıyordu. servise sorduğumda önce carbon clean yapacağız falan dedi usta. sonra aynı olayları bizat kendisine denettim ve enjektör bozulmaya başlamış dedi. ben de hiç temizleyici falan karışırmadan benzinde kullandım biraz. özellikle de kışın ve kısa mesafelerde hiç tüpe almadım hala daha da almam ve arada bir benzinde uzun yolda gazlarım. şu an benzinde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. geçen sene değil, ondan önceki sene benzin pompam durup dururken (benzini yarım depodan aşağı hiç düşürmediğim halde) bozulmuştu, orijinaliyle değiştirdim, onun dışında da sıkıntım olmadı.
muhtemelen sizin araçta da benzin enjeksiyonu kullanılmamaktan ömrünü tamamlamış olabilir.