Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım. Bakalım bu aldığım ürün bir gelsin bir deneme yapayım. Olmaz ise bende pek kurcalama niyetin de değilim. Ülkemiz de yasalar bir garip işte ya değilse aracımı çoktan satmış yeni araç almış idim.

Enjektörler ve benzin pompası kullanılmadığı için tıkanmış yada arızalanmış olabilirmi acaba ¿ Nadir Abi bilemedim ama bence katkı düzeltemeyebilir ya arabayı otobana çıkarım iyi bir açmak lazım aslında. Ayrıca senden 0-160 bekliyorum :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğukan gaz verme :D

Senden büyük bir hamle bekliyorum Abi kusura bakma gaz değil bu :D Sen 160 yapmayacanda bizmi yapacaz. Yılların intikamını bir kırbaç darbesiyle alabilirsin :D

Senden büyük bir hamle bekliyorum Abi kusura bakma gaz değil bu :D Sen 160 yapmayacanda bizmi yapacaz. Yılların intikamını bir kırbaç darbesiyle alabilirsin :D

Arada kırbacı veririm canım :D memlekete giderken Keskin Akpınar arasında bir yol var in cin top oynadığı yerlerden bir yer oraya geldiğim de anında basarım kırbacı.

Arada kırbacı veririm canım :D memlekete giderken Keskin Akpınar arasında bir yol var in cin top oynadığı yerlerden bir yer oraya geldiğim de anında basarım kırbacı.

Abi arada benzindede kırbaç atmak lazım ama :) şu anda senin araba yırtıcı bir kaplan ama sen gittin kaplanı vejeteryen yaptın oldumu şimdi.

würthün resmi sitesinde lpgli araçlar için katkısıda var,
incele istersen

Ya hazır konusu açılmışken benim arabaya katkı koyayım diyorumda ne koyacağımı bilemedim ya bazısı bor koyun hem yakıtta hemde performansta iyileşme olur yazmış. Bazısı carbon clean yazmış bazısı Würch enjektör temizleyici koyun faydası büyük yazmış benim araba sürekli süratli kullanıldığı için kurum falan kalmamıştır sanırım hiçmi bişey katmasam muallakta kaldım. :)

Bor kullanma da bana göre diğerleri değerlendirile bilir. Ama ben eski araçlar da bora karşıyım o kadar masum durmalarına karşın yıpranmış araçlar da sıkıntı çıkarması an meselesi gibi. Benim düşüncem bu yönde.

Bor kullanma da bana göre diğerleri değerlendirile bilir. Ama ben eski araçlar da bora karşıyım o kadar masum durmalarına karşın yıpranmış araçlar da sıkıntı çıkarması an meselesi gibi. Benim düşüncem bu yönde.

Abi arabayı alalı 2 ay oldu motora katkı falan koymadım hiç sence almalımıyım ? dizelde gereklimidir ? yoksa gerek yokmu dersin ? Ben zaten Maşallah 160-170 çok basıyorum arabada kanımca ne kurum kalmıştır nede tıkanmış enjektör ne dersin ?

Aslında bana göre araca sonradan ilave edilen her şey pek matah değil. Ama şimdi benim konum da olduğu gibi umut fakirin ekmeği misali denemekten başka şansım yok. Aracın da hiç bir sıkıntı bir problem yok ise gerekli bakımlarını zamanın da yaptır ağız tadı ile 180 yap :D

Geri