Far markası hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasqar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasqar

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhaba,
Yaklaşık 2 hafta önce astra h aldım. Farlarına projektör mercek uygulaması yapmışlar ve biri yanmıyor biri az yanıyor. Farcı arkadaş bunların değişmesi lazım, ampulleri değişmiyor dediği için ben de komple farı değiştirip orijinale döneyim istiyorum. Depo ve Hella markaları arasında 2 katı fiyat farkı var. Sizce aradaki farka değer mi? Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Hella ile depo marka karşılaştırılmaz öncelikle fiyatından belli. Uzun vadeli kullanmak istiyorum dersen Hella, fiyat odaklı ve işimi görsün dersen de depo marka.

Hella orjinal parça üreticisi tabiki iyi biliyorum fakat sorum farklı. Aradaki farka değer mi? Fiyattan belli dediğimiz zaman iki katı fiyat farkı olunca biri 100 metre aydınlatıyorsa diğerinden 200 metre aydınlatmasını mı beklemeliyiz? Veya biri 5 sene gidiyorsa diğerinin 10 sene gitmesini mi? O yüzden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum ki aradaki fark ile 2 3 lastik yenilenebilir mesela. Arada yüzde 10luk 20lik fark varsa yüzde 100lük fiyat farkına değmez yani. O anlamda soruyorum.

Hella orjinal parça üreticisi tabiki iyi biliyorum fakat sorum farklı. Aradaki farka değer mi? Fiyattan belli dediğimiz zaman iki katı fiyat farkı olunca biri 100 metre aydınlatıyorsa diğerinden 200 metre aydınlatmasını mı beklemeliyiz? Veya biri 5 sene gidiyorsa diğerinin 10 sene gitmesini mi? O yüzden kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini merak ediyorum ki aradaki fark ile 2 3 lastik yenilenebilir mesela. Arada yüzde 10luk 20lik fark varsa yüzde 100lük fiyat farkına değmez yani. O anlamda soruyorum.
Aradaki farka değer tabiki, ama bu noktada bütçe devreye giriyor, anladığım kadarıyla daha çok para verme durumun yok.

Bütçe yoksa tabiki de depo marka alırım ben. Fakat, ömür, kalite Aydınlatma olarak illaki fark vardır.

Geri