Enjektör Temizleyici Kullanan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu suyun birikmesini nasıl önleriz? Acaba o su egzoz içindeki isimi söküyorda siyah duman çıkıyor bi zararı var mıdır?

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Peki bu suyun birikmesini nasıl önleriz? Acaba o su egzoz içindeki isimi söküyorda siyah duman çıkıyor bi zararı var mıdır?

Zararı konusunda bilmem ama insanı gıcık etti kesin uyuz oldum ben hatta. Birde pis pis kokması yok mu? iyice iğreti ediyor insanı.

Bugün netten bu katkı maddesini sipariş ettim. Büyük olasılık ile yarın elimde olur. Önümüzde ki hafta da kart döner yarım depo benzine yarısını bölerek ekleyeceğim. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz bende. Çünkü baya bir umutlu şekilde sipariş ettim.

Bence karabelma seni yarıyolda bırakmaz Abi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence karabelma seni yarıyolda bırakmaz Abi :)

İnşallah ya. Ama vallahi ürüne harbi harbi çok bel bağladım ya. Eğer işe yaramaz ise hüsran olacak o kesin :rolleyes:

İnşallah ya. Ama vallahi ürüne harbi harbi çok bel bağladım ya. Eğer işe yaramaz ise hüsran olacak o kesin :rolleyes:

Hangi markayı tercih ettin Nadir abi ? Ayrıca kaça temin ettin :)

abi sen araba benzinde gitmiyo diyosunya acaba benzin basıncın normal düzeydemi bi ara onuda kontrol ettir istersen.düşük basınçta performansı düşürür...

abi sen araba benzinde gitmiyo diyosunya acaba benzin basıncın normal düzeydemi bi ara onuda kontrol ettir istersen.düşük basınçta performansı düşürür...

Aklıma oda gelmedi değil. Bar düşük olabilir diye ama daha önce sorun olmazken birden bu sorun olması can sıkıcı. Aslında bu araçlar da tek noktalı sistemler de 1.6 motorlar için çok ama çok dandik bir sistem. Zaten randıman vermediği içinde pek tutulmadı kaldırıldı.

Kafamın tası atıyor diyorum gidip komple silindir kapağını değiştireyim aracım full enjeksiyon yaptırayım 75 olan beygir 100 olsun... o kadar kızıyorum ben bu sisteme...

abi bence hic ugrasma kapakla. onun elektronigi sensoru kablosu bitmez yani... bence sen bi ara basinc testi yaptir. sonra basinc normalse enjektoru bosch car servise temizlettir kontrol ettir makinede. sonra yine duzelmesseki duzelir bence. duzellmesse hic kurcalama aynen devam...

abi bence hic ugrasma kapakla. onun elektronigi sensoru kablosu bitmez yani... bence sen bi ara basinc testi yaptir. sonra basinc normalse enjektoru bosch car servise temizlettir kontrol ettir makinede. sonra yine duzelmesseki duzelir bence. duzellmesse hic kurcalama aynen devam...

Anladım. Bakalım bu aldığım ürün bir gelsin bir deneme yapayım. Olmaz ise bende pek kurcalama niyetin de değilim. Ülkemiz de yasalar bir garip işte ya değilse aracımı çoktan satmış yeni araç almış idim.

Geri