En kaliteli yakıt hangi benzin istasyonunda ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:good::good:PO

satış danışmanı bana petrol ofisiyle bpyi önermişti

ben hep shellden alıyorum ama shell 97 oktanmı 95 oktanmı önerirsiniz. Ben 97 oktan alıyordumda geçenlerde bir arkadaş 97 oktan benzin pompalarını bozdugunu söyledi bidahaki sefere 95 oktan deniyecem

Arkadaşlar bu euro dizel işini dünya üzerinde ilk icad eden total'dır Türkiye'de fazla yaygın olmamakla birlikte tecrübeyle sabit en iyi mazot total euro dizel mazottur sürekli incirli total (ist) euro dizel alınmak kaydıyda 660.000 ( yanlış okumadın altıyüz altmış bin) yapmış dizel albea aracım mevcuttur opelimde de aynı şekilde total total bulamazsam shell gtl + kullanıyorum gtl+ acaip bir mazot arabanın sesini bile değiştiriyor çok yakıyor ancak çekiş mükemmel

ben hep opet den alırdım altunizade şubesinden gecen gün 100 tl lik aldim 250 km gitmeden bitti bu olaydan sonra başka yer ariyorum bu başlık iyi olmuş

Ben genellik ile po 97 oktan kullanırım, arada bir opet.
140 km rede 8.250 lt x3.64= 30.03 lira
.Bu fiat son zamdan önceydi;)

ismini bilmiyorum ama lpg 1.88 olan yer var ordan alıyorum ekonomiye katkıda bulunuyorum :):)

aracı sıfır aldığım beri shellden aldım ve aynı istasyondan aldım bir sıkıntı yaşamadım inşallah da böyle devam eder

Geri