Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben hep opet den alırdım altunizade şubesinden gecen gün 100 tl lik aldim 250 km gitmeden bitti bu olaydan sonra başka yer ariyorum bu başlık iyi olmuş
3 aydır sürekli ayda 2 defa opetten benzin alıyorum (arada sırada aldığım kaçak benzini saymazsak) ve çok memnunum.diğer benzin istasyonlarından almadığım için kıyaslama yapamayacağım ama duyduğum kadarıyla shellden alınan benzinle daha az km yapılıyormuş.
bizde senelerdir petrol ofisinden alıyoruz benzini geçen gün benzin pompasının içinden fındık kadar pislik çıktı tabi hemen kötülemek doğru olmaz birdahaki filtreyi değiştirirken tekrar aynı durum olursa petorl ofisini bırakırız heralde
ben hep shell den alırım fakat filitre diye birşey kalmamıştı değiştirdiğimde Usta bu ne olmuş demişti nereden benzin alıyorsun fln. fakat hep ben depo bitterken dolduruyorum belki onun etkisimi anlamadım. Depo daki pisliklerimi çekiyor dibinde kalan deponun acaba ?
Herzaman için en gözde bölgede ki en işlek istasyondan alacaksın ankaralı arkadaşlar bilir ben dikmende oturuyorum bizim burda bir sürü benzinlik var ama en titizi en çok işi yapan vadi shell dir nedeni hem en işlek göbekte bulunması hemde müşteriye gösterdiği ilgi böyle istasyon ne müşterisini kaybetmek ister nede kaybettirecek bir dalavereye ihtiyac duyar bu nedenle her zaman en çok müşterisi olan ve en göz önünde ki istasyon en doğru seçimdir!
bence de shell..birkaç kere po'dan mazot aldım ..araç sabahları ilk çalıştırmada gürültülü çalıştı...shell veya opet kullandıktan sonra da motor sabahları rahat alıyor...benzinde de shell kullanırdım...bp yi bence kullanmayın..motoru kasıyor..hızlanma veya esneklik zayıf kalıyor...bp den sonra shell kullananalar daha iyi görebilir aradaki farkı...
ben sürekli shellden alırdım benzini..şimdi de mazotu shellden alıyorum..birkaç kez Bp den aldım araç çok km yapıyor fakat hız ve çekiş açık bir şekilde düşüyor...benim gibi sessiz çalışmasına ve güce önem veriyorsanız kesinlikle shellden iyisi yok...ama arkadaşların da belirttiği gibi her shell bir değil....bir de ışık yandığı gibi yakıt alırım,şimdiye kadar yakıtla alakalı bir sorunla karşılaşmadım...
Dene yanılma yöntemi vardığım sonuç shellin benzini ile diğerlerine göre daha az km yapılıyor, hemde bir önceki ful depo ile bir sonraki arasında tutarsızlıkta mevcut.