<<< En iyi akaryakıt şirketi >>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eskiden tanıdık olmasından dolayı bp idi orası devrolunca opet ve shell den benzin almaya başladım

petrol ofisinin kalitesiz oldugu soylentisi belki de Türk sirketi oldugundan dolayi bi karalama politikasidir.ben 4 yildan beri po dan aliyorum benzini.herhang bir sorun yasamdim.
katılmıyorum bende devamlı po dan alıyodum taki araba arıza verene kadar. tekirdağdan canakkaleye geliyoruz depoyu doldurduk t.dağ da. 150 km falan geldik araba bi hissettirdi bişiler oldugunu evin onune geldik stop ettik işte yarım saat sonra falan calısmadı araba ustaya goturdugumde herseyi kontrol ettik benzinden dedi. katkı falan kattık duzeldi. sadece po olarak soylemiyorum akaryakıt bayileri olarak bişiler var. kızdıgım nokta ise reklamlarda soyle kontrol ediyoruz yok uydudan kontrol yok soyledi boyleydi sadece laf yapmaları:mad:

opet

Bende opet ciyim yıllardır alırım, hiçbir yanlışını görmedim, tüm istasyonları temiz (wc ler), personel güleryüzlü, yakıt kaliteli, daha ne olsun ki :good:

sadece benzin kalitesi değil hizmet ve tesis kalitesi olarak ta bence opet bir adım daha önde özellikle wc temizliği konusunda opetin üzerine tanımam seyahatlerde mola vermek için hep opet ararım şimdiye kadar girdiğim hiç bir opet wc sinde kötü manzara ile karşılaşmadım.Ne de olsa dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz hizmet istemekte hakkımız :)

bence akaryakit firmasi olarak degil de istasyonlari ayri ayri degerlendirmek lazim. cunku onceden surekli benzin aldigim opetten (konya yolundan asagi inerken sagdaki opet) dolayi motor ariza isigim yandi. yunus un (ynsak) servise gittim orda usta depo kapagini acip bakti "benzini nerden aliyosan artik ordan alma, arabanin deposu dizel araba gibi kapkara olmus" dedi...

artik Petrol Ofisinden (konya yolundan yukari cikarken cetin emec donusunu gectikten sonraki PO) aliyorum ve hem hizmet hem de yakit olarak cok memnunum...

bende buraka katılıyorum markadan ziyade istasyonları değerlendirmek lazım aynı firma ürünlerinin kalitesi istasyondan istasyona değişebiliyor opet istasyonlarını tercih eden birisi olarak mecburen girdiğim farklı istasyonlardan aldığım benzin veya lpg daha performanslı olabiliyor. Aydınlıkevler anadolu lisesi yanı PO lpg si çok kaliteli

yakıt temizliğinin +kalitesinin yanısıra tuvalet temziliği (bence cok önemli) + personel güleryüz = OPET. Hayatta başka benzinliğe mecbur kalmadıkça girmem..

ben daima shell diyorum ve yeni cıkan GTL euro dizel kullanıyorum cok memnunum herkese tavsiye ediyorum

Geri