Emniyet arabama el koydu. incelenecekmiş. Ne yapabilirm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozdagli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muayenelerde motor ve şaşi numaraları ruhsatta yazanla aynı mı diye kontrol ediliyor. Şasi numarasının yazdığı bölüm o kadar profesyonelce ele alınıyorki çıplak gözle anlamak neredeyse imkansız.

Benimde anlatmak istediğim bu Savaş abi.Adamlar öyle bir kaynak yapıyorki gözle numaranın değiştirilip yerine yeni numaranın çakıldığını kimse bilemiyor.Ancak inceleme sonucunda ortaya çıkıyor.Dileğim arkaşın arabasının temiz çıkması

selam

kardeş büyük geçmiş olsun diliyorum bir polis olarak gerçekten üzüntü vericibir olay aracın çenç araç ya seninki yada digerine el konulucak ne yaparsan yap aldıgın kişide bilmedigi için bir şey yapamazsın hele bi konuyu adliyeye intikal ettirsinler belki senin araç orjinaldir saygılarım

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. benimde dileğim temiz çıkması.
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir bela. sinir stres oluyor insan.

Mustafa bey, geçmiş olsun. elbette, sinir stres olunur hocam, kolay değil o kadar para veriyosun, arabana ağız tadıyla binemiyosun. inşallah temiz çıkar arabanız bu işten de kurtulursunuz, Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar,
Aracınız change çıkarsa eğer burada esas sorun, eski numaraları okunamıyorsa ve bir kanıt yoksa çalınan sahibini neye göre bulacaklarıdır. Eğer takılan parça numaraları fabrika tarafından şaşe no ile ilişkilendirilmiyorsa ve saklı bir yerinde şaşe numarası yoksa ilk sahibine de ulaşamazlar. Tüm dayanağınız bu olmalıdır, araç el konulursa.
Geçmiş olsun
Emre

hiç bişey olmaz sadece otoparkta aracının parçaları kaybolmasın yeter, noter satış kağıdıyla mahkemeye verebilirsin sorun çıkarsa aldığın kişiyi uzun sürer amaparan yanmaz. benim başıma geldi 25 gün parkta kaldı neyseki bi direksiyon pompasını değiştirmişler bozuğu takmışlar :)

Merhabalar,
Aracınız change çıkarsa eğer burada esas sorun, eski numaraları okunamıyorsa ve bir kanıt yoksa çalınan sahibini neye göre bulacaklarıdır. Eğer takılan parça numaraları fabrika tarafından şaşe no ile ilişkilendirilmiyorsa ve saklı bir yerinde şaşe numarası yoksa ilk sahibine de ulaşamazlar. Tüm dayanağınız bu olmalıdır, araç el konulursa.
Geçmiş olsun
Emre
evet öyle bir şey olursa aracı bana yeddiemin olarak tamamen verme ihtimalleri varmış.

hiç bişey olmaz sadece otoparkta aracının parçaları kaybolmasın yeter, noter satış kağıdıyla mahkemeye verebilirsin sorun çıkarsa aldığın kişiyi uzun sürer amaparan yanmaz. benim başıma geldi 25 gün parkta kaldı neyseki bi direksiyon pompasını değiştirmişler bozuğu takmışlar :)
inşallah öyle birşey olacağını sanmıyorum. bir tanıdık vardı kendi araçlarını koydukları kapalı otoparka koydular. bekçisi filan da vardı.

geçmiş olsun, inşallah sorun çıkmaz

inşallah çıkmaz

Geri