Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OGOKTAS link' Alıntı:Ortamı yumuşatan Doğan'a çok teşekkür ederim cüssesinden çok daha büyük bir adam, yazdıklarıda çok değerli, yazmadan anlattıklarıda, ben Doğan'ı 13 aydır tanıyorum 10 aydır yüz yüze görüşüyoruz, Esenyurta taşındığından beri de ailecek çok sık ( en az haftada bir bazen üç kez ) görüşüyoruz. Birisini editlediğini, üyeliğini iptal ettiğini, konu kişitlediğini ne forumda gördüm nede forum buluşmalarında yada özel görüşmelerimizde duydum. Gerektiğinde Tabiiki yapılmalı ama forumdaki üyelerin kafalarında bu uygulamanın hakkaniyetli yapılıp yapılmadığı ile ilgili en ufak bir soru işareti kalmamalı.
Son olarak bu yazdıklarımın benim konumun kilitlenmesi ile yakından uzaktan alakası yoktur ki çok önemsiz bir mevzu, ama yanlışlıklada olsa çok kolay kilitleme yada benzeri uygulamaların olması bu yetkiye sahip insanlara çok dikkatli olma sorumluluğu ve zorunluluğu getiriyor zira çok daha önemli konularda benzer uygulamalar olması forumun huzurunu kaçırır
Öerkezköy otobanında kazasız belasız mesajımı tamamladım şükür![]()
Senin gibi adam nasil dayak yer laaa. kızgınkırbacÖmür link' Alıntı:çok pis dayak yemiştik çavuşluda.![]()
![]()
BÖLENT link' Alıntı:Senin gibi adam nasil dayak yer laaa. kızgınkırbac
Aydn link' Alıntı:Abi 1.86 boy 98 kiloyum beni boğazımdan tutup havaya kaldıran oldu. Ve bu adam Ford KA gibi bir arabaya biniyordu.
BÖLENT link' Alıntı:Senin gibi adam nasil dayak yer laaa. kızgınkırbac
ray55 link' Alıntı:kesin arka koltukları yoktu..
Aydn link' Alıntı:Abi 1.86 boy 98 kiloyum beni boğazımdan tutup havaya kaldıran oldu. Ve bu adam Ford KA gibi bir arabaya biniyordu.
Tolga KARACA link' Alıntı:Kabus filan olmasın o 011zaa