elinizde 6-7 bin lira var diyelim...

elinizde 6 - 7 bin lira var diyelim araba alacaksınız ?

• Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .

yapiressami

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
elinizde 6-7 bin lira var diyelim... ve ist. içinde ekonomik ve her işinizi göreceğiniz bir araç istiyosunuz... zaten Lpg takılı alacaksınız yada yoksa bile taktıracaksınız...ve her açıdan düşünmeniz gerekiyor..

şimdi 6-7 bin varsa 3 daha koy astra-f kasa ya bin diyenler çıkıcak ..onu bende biliyorum da ekonomi diyorum arkadaşlar..5 nakit + 2 de öle böle 7 max. zorla çıkan rakam

..bide bu 3 araç ve bu ayarda başka varsa bildiğiniz ..bu araçların aralarındaki artıları eksileri kıyaslama yaparsak..

benim aklıma çok bilinen bu 3 araç geldi..en ideal olana karar vermek zor ..bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

3 araç ????

3 araç nedir ki

Bence bu üç aracın içinde en güzeli doğan, 3 sene SLX kullandım zaten:)
Tabi modifiye düşünüyorsan UNO da olabilir:D
İyide drift yaparsın doğanla;)

717.jpg

720.jpg

722.jpg

bunlar bilinen, piyasası olan daha önce en az bir kez kullandığımız..parça sorunu olmayan satmak istediğin zaman alıcısı bilinen araçlar ..ve benim aklıma ilk gelenler..

corsa gsi :)

rahatlıkta doğan,ekonomide renault.park ederken ise uno avantajlı.ben olsam ekonomi ağır basıyosa renault alırdım.yok çokta önemli değil diyosan kesinlikle doğan derim.yaklaşık 9 sene Doğan L kullandım ordan biliyorum.

zor karar :) uno olabilir

lpg de takılacakmış
uno olabilir bence,
öğrencilik dönemimin arabası,ş. içi avantajlı
ama istanbulda çok çalınıyorlar, hem çalması kolay hem de kapkaççıların çok işine yarıyor...

Geri