el freni boşaldı araç gitti çarptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: el freni boşaldı araç gitti çarptı

sallierim link' Alıntı:
http://www.ttkd.org.tr/otomobil_davalari/freni_bosalan_ford_connect_sahibi_eyup_taskin_yeni_sifir_aracina_nasil_kavustu.html

Davanın detayı da bu linkte.Opel ya adam gibi aracı değişecek ya da hukuk yoluyla bu iş hallolacak..

Benim burda Astra H aracı olan bir abim marş motoru 5 kez değiştiği halde hala araçta sıkıntı yaşadığı için tüketici mahkemesine başvurdu yeni araç verilmesine karar verdi mahkeme. Ama opel ile yapılan bütün görüşmeleri ve faturaları sundu.

Geçmiş olsun, oldum olası sapıttığında direkt güvenliği tehlikeye atacak elektronik aksamlardan endişe etmişimdir, el freni ve hatta direksiyon..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçmiş olsun, oldum olası sapıttığında direkt güvenliği tehlikeye atacak elektronik aksamlardan endişe etmişimdir, el freni ve hatta direksiyon..

Direksiyon beni de tedirgin ediyor. Kontrolü kaybetmek çok sıkıntı. Bildiğim kadarı ile bi güvenlik veya bir yedekleme sistemi de yok.

Geçmiş olsun kardeşim gerçekten üzücü bir olay ailende tedirgin olmuştur allahtan kimseye birşey olmamış  :(

Bir arkadasimin basinada boyle bir sey gelmisti. Yokus yukari biraktigi aracinin el freni halati kopuyor arac ana caddede akan trafige daliyor bayagi sikintilar yasamisti. Acaba sizinde halatta mi bir sikinti var acaba.

cok gecmis olsun

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

geçmiş olsun , gerçekten üzücü ve düşündürücü bir durum.
umarım bir sonuç çıkar.
opel almanya bu konuya parmak basarsa tüm araçlarda olabilecek tehlikeyi şimdiden önlemini almış olur.

Çok geçmiş olsun

ne yazık ki yasal olarak bir şey elde edebileceğinizi düşünmüyorum.
zaten araç kullanım kitapçığında da el freni çektikten sonra aracınızı vitese takın gerekirse ön tekerleklere kaldırıma doğru yön verin yazıyor.

k8py.jpg

Geri