Ehliyeti Kaptırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başın sağolsun buğra. ben hıc o duruma duşmedım dustugumde de araç kullanmadım

şuan alkolün etkisi hala var galiba melih sende;)

sırf senin için demiyorum marifetmiş gibi bu tür baslık açılıyor yarın birgün çok pişman olacaksınız

yok bugun hıc alkol almadım :rolleyes: ben başlığı marifet olsun dıye açmadım. o gun çok sıkkındı cnm bıraz makaraya vurmasaydım, gun sayıyorum 175 gun kaldı, nasıl kendime gelirdim

geçmiş olsun
geçen hafta gece klubü çıkışı başıma gelen olay:
tam çıkışta klasik gene çevirme vardı ,kendimden emin üfledim,polis döndü 42 promil dedi hani içmemiştin dedi,ee içmedim dedim sigara içiyo musun dedi?evet dedim,ne içiyosun dedi marlboro light dedim,hmm ondan 42 çıktı dedi,şaraba yatırılıyor o sigaralar dedi şaştım kaldım ne kadar doğru palavra mı attı bilmiyorum belki sendeki durumda böyledir:D

içtin şarabı rakıyı sonra sigara içtim die memur amcaları kandırdın :D bu hondacılarda böyle oluyo :)

içenlere tavsiyem kendinize benim gibi bir arkadaş bulun yani eğlenmeyi ve araba kullanmayı seven ama alkolü sevmeyen biri :)

yarın sonuç cıkacak saat 14.00 da
cok heyecanlıyım. ehlıyetımı alırsam doğru kutlamaya taksime ama arabasız :)

bana polisin dediği şu ki "üflerken ki psikoloji bile çok etkiliymiş" o bile alkol metredeki değerleri etkiliyomuş.

içtin şarabı rakıyı sonra sigara içtim die memur amcaları kandırdın :D bu hondacılarda böyle oluyo :)

yok olm ben içki içmiyorum ama sigara dalgasını araştırdım hakkaten öyle bişey varmış:D
İnş yarına alırsın ehliyetini melaku.

ehliyeti geri alman ama bu sefer kıymetini bilmen dileğiyle :)

Geri