egzosttan ç1kan su

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkada_lar uzun laf1n k1sas1 geçen aksam eve giderken birde bakt1m hararet 100 e gelmis. hemen arabay1 durdum kaputu açt1m birde bakt1m ki ne göreyim. akü yok. neyse saka saka. su bitmi_ a_a1 su s1zd1r1yor buhar ç1k1yor laf1 uzatmay1m hemen suyu ekledim hararet düstü. sonra malum ustaya gittim.radyatörü deistirdik...tamirini yapamad1lar . arabay1 almay_a bu gün gittiimde ise egzosttan resmen su at1yo araba .. usta hararetten olabilir kapa1 açmam1z laz1m dedi. bende dursun nas1l olsa tekleme felan yapm1yo dedim bujilerde saalam.eve geldim ama içime bi süphe düstü simdide.nolduki acaba buna diye. hararet yapt1rmad1m ama ibre100 e geldi. nolur ustalar bi fikir.haa birde yol bilgisayar1nda cool level diye bi yaz1 sildirelim dedim oda olmad1 silmedi yani

bendede atıyo ufak tefek ama sabah ilk çalıştırmalarda.çiğ gaz atıyor benzini yakmadan atabiliyor.eğer birkaç damla ise bişey olmaz.ama hararetin en zor durumlarda bile 90'ı geçmemesi lazım.bende klima açık ve en sıkı trafikte bile 90 geçmiyor

Kural 09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Kural
18- İmza alanında gerçek ad ve soyadlarını belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacak, durumun devamında üyelikleri ihraç edilecektir

canım çıktı yazıyı okuyacağım die

Kural 09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Kural
18- İmza alanında gerçek ad ve soyadlarını belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacak, durumun devamında üyelikleri ihraç edilecektir

:kop::kop::kop::kop:

Kural

Al bendende o kadar.Bu nasıl klavye kardeşim.Çin klavyesimi bu.

muhtemelen daktılodan kalma bır alıskanlıktır. daktıloların hıc bırınde ı I harfı olmaz o harf yerıne 1 kullanılır.

ya ne yapay1m kardesim benimki böyle yaz1yo allah allah site dei_meden önce iyiydi _imdi siteyi bile zor buluyoruz hazreti googleden

Geri