egzos ucu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma güzel görünümlü bi egzos ucu almak istiyorum internetten bakıyorum fakat merak ettiğim bi konu var bizim asstra h ların egzos ucu yere doğru bakıyor sanırsam o zaman benim alacağım egzos ucları nasıl denk gelecek?? çünkü onları çıkışları düz?:help:

ucu yere bakan ekzoz uçları da var ,onlardan alabilirsiniz;ya da eksozun ucunu kestirip;düz uç ta taktırabilirsiniz; tamponda uc için yer genişletmek gerekebilir...

ucu yere bakan ekzoz uçları da var ,onlardan alabilirsiniz;ya da eksozun ucunu kestirip;düz uç ta taktırabilirsiniz; tamponda uc için yer genişletmek gerekebilir...

o zaman sanayiye gidip bi ölçüm yapalım ordakilerin birini uydurmaya çalışayım bakalım:good:

ona ekzoz ucu dersen sana gulerler
son ekzoz susturucu bu sadece ses yapma amacı tasır kımseyı rahatsız etmek gıbı bır luksumuz olamaz hemde yakıtı gozle gorulur sekılde etkılıyor alta bakmasıda tozlu yollarda toz kakmasına neden olur haberın olsun

Egzos ucu benim bildiğim sesi etkilemez

dostum bence hiç elletme eksozu. güzel görünsün diye takıyorlar sonra paslanıp çok pis görüntü çıkıyor ortaya.

dostum bence hiç elletme eksozu. güzel görünsün diye takıyorlar sonra paslanıp çok pis görüntü çıkıyor ortaya.
Walla dostum bende var rolantide ii ses veriyo tatlı bis sesi var ama son susuturucu gibi harıl harıl bi ses yok ayrıca kaliteli oldumu paslanmıyo bakalım benimki ne zaman paslancak adam kendisi hediye ettiydi bana şık dursun die:D

egsoz ucu ayrı. son susturucu ayrı. egsoz ucu sesi vs. hiç birşeyi etkilemez. sadece görüntüdür.

krom uç alırsan paslanma gibi sorunun olmaz.

krom uç alırsan paslanma gibi sorunun olmaz.
vallaha birincisi krom diye satıyorlar, pul pul parlak kısmı dökülüyor. paslanıyor dediğim yeri kaynak yeri :( vallaha ben sevmiyorum bizim astra f lerde arkadan bakınca görünüyor:(

Geri