eger dogruysa dehşete düşmemek elde degill

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
degerli hocalarımızdan sevgili nihat hatip oglu hocaya mail attım cevap gelirsen aynen yazıcam valla bende çok meraktayımm

Ben korktum yaw tam yatma vakti bide... Öğrenince hemen yaz meraktayız.....:confused:

aga78' Alıntı:
valla abi kusura bakma bende aynen öyle gerildim sıkıldım hatta namaza başalamaya karar verdim ALLAH BÜYÜK sonumuz hayrolsun

allah kabul etsin kardeş...

bana ses biraz oynanmış gibi geliyor yane gerçek değil gibi ama eğer uzun zamandır bilinen bişi ise mutlaka bi açıklaması bulunmuştur....

insanların maneviyatlarıyla oynayan bazı kişiler vardır elbette ama yinede bu konu araştırmaya değer gibi bakalım ne çıkıcak

valla söylediklerinizden gerildim bakmıyom ben:help: :help: :help: :help:

ben tekrar tekrar dinliyorum taktım kafayı bazı yerlerde sanki konuşma warmış çok yakında da onları bir programla içiçe geçirmişler geldi gidip gelen bir tonun arkasından.ama bu doğal mı insan ürünü mü bilemicem...

yerbilimci arakdaşalara seslenmiş dewilking jeoloji mühendisi olarak yardım etmek isterim:D

walla bişiler biliyorsan eğer paylaşırsan sewinirim ben kafayı bozdum çünkü bununla destek lazım acil:D şimdiden saolasın kutluhan kardeş...

tanıdıgım bi jeofizik prof var bi ona sorayım bakalım hem dinen hemde fiziken münkümmü bi araştılarım bakalım

valla bende çok kötü oldum doğru yada yalan fena oldumm

Geri