Ege özel opel servisine teşekkür.

eline sağlık soner abi.benim astrayıda trigerden gelen sesten kurtarmıştın saol.Ama tansu abi için aynı şeyi söylemiyeceğim trigerden ses geliyor dediğimde tansu abi bu arabada ses yok gayet normal deyip geri gönderiyordu.Ama ben trigerden gelen sesi rahatlıkla fark ediyordum.Sonunda tam sizin eski dükkandan çıkarken sesi sen duymuştun o gün bu triger sorununu hallettin birdaha allaha şükür bir sorun çıkarmadı.Şimdi saat gibi çalışıyor.Ellerine sağlık Soner Abi tekrar tekrar teşekkür ederim.

sndende allah razı olsun....destekleriniz için teşekürler..ayrıca abimde işinin ehlidir o an duymadı sanırım

sndende allah razı olsun....destekleriniz için teşekürler..ayrıca abimde işinin ehlidir o an duymadı sanırım
sanmıyorum soner abi bu sesle ben sizin eski dükkana(ATS'ye) 3-4defa geldim hadi 1cisinde duymadı 2.ci 3.üncü? 4.üncüde sen duymuştun.Ve sorun çözdük.Neyse boşverelim.Tşk.
Xenon hakkında açtığım bi konuya gel sen biz takalım die yazmışsın hangi markayı, kaç kelvin,ne kadara takıyorsunuz Soner abi??
SAYGILARIMLA

Son düzenleme:
Geri