Ege özel opel servisine teşekkür.

tansu hocam çözer bu işi:good:

evet arkadaşlar anlatayım.

ilk önce boğaz kelebeğini temizledim.
hava filtresinden gelen büyük plastik hortumu çıkarttım.
ve daha sonra boğaz kelebeğinin olduğu yeri tutan 4 adet vida var. onları çıkarttım.
zaten göreceksiniz çok basit.
daha sonra kenarlardaki su hortumlarını söktüm,ve parça tamamen sökülmüş oldu. ters çevirip kelebeğe baktığımda tamamen kurum kaplamış olduğunu gördüm,ve fırça + bez ve benzin ile temizledim. geri yerine taktım.
şunu hatırlatayım, benim aracın gaz teli yok elektronik motor var ve sadece soketini söktüm.

egr valfinide aynı şekilde söküp temizledim.

ve şu an aracım mükemmel oldu .

bende tansu ve soner ustadan cok seyler ogrendim arabam hakinda, bide tansu ustanin bana bir sozu vardi kosovaya gelip servis acacakti, bide simdi bagimsiz bir ulke olduk artik bakalim tansu ustayi bekliyoruz...

unutmadan söyleyim.bu işlemleri yaparken her ihtimale karşı işim bitene kadar kontağı açmadım.

Paylaşımların için teşekkürler

keşke izmirde dükkanınız olsada paramız nasip olsaydı...

izmir-aydın sadece 1 saat gidilebilir bence.
Valla gitmeye değer doğrusu. Zaten arabayı götürdüğüm yer ile ev arası 30 km. Biraz daha gittimi Tansu beyin yanındayız. Asıl sorun acil durumlar için.

sizdende allah razı olsun arkadaşlar siz varsınız bizde varız...bizim için yer zaman önemli değil heryere gideriz..ki taaaa antalya kaş kaleye gittik arızaya:D size yardımcı olabildiysek ne mutlu bizee

Valla gitmeye değer doğrusu. Zaten arabayı götürdüğüm yer ile ev arası 30 km. Biraz daha gittimi Tansu beyin yanındayız. Asıl sorun acil durumlar için.

Gidin,gidin ben gidiyorum.;)

Geri