Easytronic için bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
easytronic arabaların verdiği şanzıman hatası kullanıcılar yüzünden... easytronic arabayı kullanmayı bilmeyenler vites kutusunun arızalanmasına neden oluyo... sonuçta bu arabaların vites kutusu elektronik...

Aracımı iki senedir kullanıyorum astra easy. iyi de tanıyorum. Easy. baskı balatayı fazla kullanıyor bunun için boşta beklemek, lüzumlu yerde boşa atmak, kalkışlarda debriyajı yemiyecek şekilde kullanmak vs... vs... elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ancak çu bir gerçekki easytronic sorunlu bir şanzuman tipi. Daha geçen gün bir tanıdığım şanzuman kitlenmiş dedi ne anlatmak istediyse artık çekiciyle döndü servise. Ayrıca benimde vitesle ilgili elektronik problemlerim oldukça fazla. Kalkışlarda yalpalama, 2den 1e vuruntulu geçiş, debriyajı fazla kullanması vs... gibi pek çok. Arabayı sattıktan sonra zaten adamlar kendisi söyledi opel bu easytronic işini beceremedi diye... Gerçektende yakınen tanıdığım bütün easy kullanıcıları rahatsız. Forumda zeten arattığınızda tonlarca easytronic şikayeti karşınıza çıkar özellikle opelim.net yenilenmeden önce.... Ama ne olursa olsun binilecek sevilecek araçlar bunlar corsa da astra da...

Son düzenleme:
bu kadar kötümü easytronic şanzıman yaa

Ben 2004 yılının mart ayından beri kullanıyorum. bu fırsatı kaçırma derim.

Corsa D Cdti en az 30 milyardan başlar diye tahmin ediyorum bence piyasaya bi cıksın hosuna gitmez ise corsa c alırsın emin ol daha 3-4 ay satarlar corsac leri

astra g ler hala satılıyor...

easytronıc opeller satmaz artık sanırım baya bi sövüp sövüşdürdünüz :D

Kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum.Kimini rahatsız eder kimini etmez.

düz vitesten hiç bi zaman şaşmam....

Sen şaşmazsın Ben şaşman,ama tercihini otomatikten yana yapanlar ne yapacak !!!

Geri