Easytronic için bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdem çok güzel açıklamışın olayı gerçekten :)

Birde amca 60 da falan 5. vitese atmıyormu, bayıltıyor beni :)

Bir avantajı da otomatik de kullanırken devirden memnun olmazsanız manuel vites büyültüp küçültebilirsiniz,

Umarım alışırım bu vitese :) arabaya pek hakim değilmişim gibi geliyor...

berbat bi sistem olduğunu soleyebilrim.Adamı makasta falan bırakıo.Gıcık bişey

Aslında manual mod da çok ta sıkıntı yaratmıyor.
Alıngan bir şanzıman,biraz kendisine baskı yapıldığında Konya ovasının orta yerinde sahibini üzerinden atıyor tereddütsüz.

bence çok rahat.ama vites geçişleri hissedilmese daha güzel olacak.yani vites araları biraz uzun olduğu için gheçişleri hissetiriyo.yoksa gyet başarılı

Soner kardeşim çok fazla otomatik manual arasında geçiş yaptığında özellikle uzun yolda şanzıman dumur oluyor.
15 Temmuz Konya / Sarayönü
19 Ağustos Bolu / Gerede Tarihlerinde şanzıman kilitlendiği için yolda kaldım.Her iki moduda sürekli ve seri kullanmana izin vermiyor prenses şanzıman

şehir içinde genelde manuel pozisyonda kullanıyorum çünkü otomatik konumda iken ne yapıcağını kestiremiyorsun tepkilere farklı reaksiyonlar gösteriyor ama şehir dışı uzun yolda otomatik konumdan memenunum

asTRa' Alıntı:
Soner kardeşim çok fazla otomatik manual arasında geçiş yaptığında özellikle uzun yolda şanzıman dumur oluyor.
15 Temmuz Konya / Sarayönü
19 Ağustos Bolu / Gerede Tarihlerinde şanzıman kilitlendiği için yolda kaldım.Her iki moduda sürekli ve seri kullanmana izin vermiyor prenses şanzıman
baçanağımda 307 var oda eystronic ondaki şanzuman porshe den alınma mış ve vites geçişlerini kesinlikle hissetmiyosun ve hızlanba çok güzel ışıklarda kalkış yapıyoz çoğu arabayı benmisin demiyo.opelin neyi eksik anlamıyorum

Eğer son model olanlardan özellikle 2006 şanzıman toparlarsanız görürsün elbet
Benim HSA lı şanzıman Continental in imalatı böööhh yani
Bu şanzımanda OPEL in bayrağın taşıyıcısı Bosch tan vazgeçmemesi gerekiyordu.

2006 bize düşmez daha ya kardeşim.geliyo ma bkmıyoruz garanti kapsamı olduğu için.ama düşer elbet

Geri