Easytronic için bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkerce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkerce

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, bende 2006 model 1.2 motora sahip, easytronic donanımlı bir corsa var. Bu araç vites geçişlerinde araç ön konsol aydınlatmalarında ve farlarında bir güç düşüklüğü yaşıyor. Çok fazla belli değil ama yine de bu yaşanıyor. Servis'e götürdüm ama birşy olmadığını herşeyin normal olduğunu, easytronic donanımlı araçların fazla elektrik kullandığı için böyle bişy yapmasının normal olduğunu söylediler.
Ben yinede sizlere danışmak istedim:)

ben bu olayı şarj dinamosunun elektrik donanımını yeteri kadar besleyememesi olarak yorumluyorum.. ama başka bi sebep te olabilir tabi..

serviste kontrol ettiler ama bişy yok dediler, tokattaki servise sormak lazım birde:)

hehe.. :D

İlk defa boyle birşey duydum.Bence de elektrik aksamı yeteri kadar beslenemediği için oluyordur...

dediğim gibi ilker. şarj dinamosu büyük ihtimalle...

Bence abartacak bir şey yok ama genelde sorun şarj dinamosunda oluyor

astra easytronic benimkide, bende böyle bir sorun yok. Vites geçişini elektirkle sağladığı için geçiş sırasında bir anda elektiriğe yüklenince dinamonun verdiği düşük kalıyordur. Önemsiz bişeydir.

easytronic tam olarak nedir?

selam arkadaslar yeni bir opelci olarak sormak istiyorum easytronıc nedir :confused:
avantajları ve dezavantajları neler:confused:
simdisen saolun

arkadaşım easytronic benim bildiğim kadarı ile düz vites tabanlı, üstüne chiplerle otomatik hale gelmiş bi sanzımandır. ( Şuan sdc EASYTRONİC opelindir. )

Avantajları : 1. düz ve otomatik kullanım sağlar, 2. Diğer tiptronic ve otomatiklere göre daha az yakıt tüketimi vardır, 3. Sizi debriyaja basma derdinden kurtarır, 4. Genelde iç kısımda şık bi görüntüsü vardır, 5. Küçük motorlar için bence kusursuzdur.

Dezavantajları: 1. Yokuşlarda a da iken frene basmazsanız araç geriye kayar, 2. Sizin yerinize debriyaja basan şahsiyet çok acemidir. size ne halt yediğini hissettirir, 3. böyle tam otomatik zevki vermeyen bir donanım için 1750 ile 2250ytl arasında ek ücret ödersiniz...

Geri