Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astrammm' Alıntı:arkadaşlar dövme yaptırınca boy abdestı kabul oluyormu???
ben her kosulda kabul olmuyor dıye duymustum ama kesın bılmıyorumskyeye' Alıntı:Boyanın deri altına uygulandığını göz önünde bulundurursak olması lazım...
astrammm' Alıntı:arkadaşlar dövme yaptırınca boy abdestı kabul oluyormu???
yok dını yönunu ögrendıysen sorun yok bende tam bılmyıorum onun ıcın sordum ama vucudumuzda ıgne ucu kadar yer kalmayuacak sekılde yıkamamız gerekıyor dögme olan yere su degıyormu yada su degmemıs gıbımı oluyor yanı orası kafamı karıstırdı06bb2655' Alıntı:skyeye e katılıyorum boya deri altında olduğu için senin tenindeki bir lekeden farksız eğer kalıcı dövmenin abdesti bozduğunu savunan biri varsa şunuda kabul etmeli yara lekeleride deri altında pigment farklılıklarına yol açıyor hiçbir farkı yok.ama geçici dövmeler tartışılabilir çünkü deri üstü boyanıyor tıpki oje ruj yada saç boyası gibi.bunu tartışılır buluyorum ama kalıcı dövmenin tartışılcak yanını göremiyorum.benim edindiğim dini bilgilere göre onlarında abdesti etkilediğini sanmıyorum çünkü bana öğretilen abdest beden temizliği demek insan ruhunu bedenini temizliyorsa 3kere su almış 5 kere su almı burnuna çekmiş anlamı yok zaten kuran da böyle sayılı ifadelerde yok.
astrammm' Alıntı:yok dını yönunu ögrendıysen sorun yok bende tam bılmyıorum onun ıcın sordum ama vucudumuzda ıgne ucu kadar yer kalmayuacak sekılde yıkamamız gerekıyor dögme olan yere su degıyormu yada su degmemıs gıbımı oluyor yanı orası kafamı karıstırdı
SN168-gsi' Alıntı:erman, döwmen de araban gibi 10 numara![]()