Döwmeli opelciler

06bb2655' Alıntı:
1171921817568

en baba benimki:kop:

İşçilik gerçekten 10 numara, yazının fontu da çok iyi:good:.
Elemana söyleyecek bişey bulamıyorum zaten, acayip şirin bi figür.Boya oturunca daha da güzel olmuştur sanırım...

Musa'cım takılma böyle şeylere bence.İnsan'ın kafasının içi temiz olduktan sonra o kafada o vücudu her daim temiz tutacak kadar akıl da bulunur.

bende zamanında çok heves etmiştim konuyu babama açtığımda tepkisi ''seni evlatlıktan red ederim'' olunca hevesim kursağımda kalmıştı..yalnız şimdi baya gaza geldim şu okulu bitirimde bende yaptırım malum şimdi red ederse yanarım öğrencilik zor..

Ben de epey saklamıştım ama bi yere kadar saklanabiliyor :).İlk gördüğünde ameliyata girecektim, peder odadayken doktor dedi üzerini çıkar, dedim baba durum böyle, o da sen bir bireysin oğlum ben ne karışırım dedi.Ameliyat bitti, eve dönerken arabada yine dayanamayıp "oğlum sende hiç mi akıl yok" dedi, ben de cevaben "biraz vardı, demin ameliyatta onu da aldırdım" dedim....üzerine pek bişey diyemedi :D.

skyeye' Alıntı:
Ben de epey saklamıştım ama bi yere kadar saklanabiliyor :).İlk gördüğünde ameliyata girecektim, peder odadayken doktor dedi üzerini çıkar, dedim baba durum böyle, o da sen bir bireysin oğlum ben ne karışırım dedi.Ameliyat bitti, eve dönerken arabada yine dayanamayıp "oğlum sende hiç mi akıl yok" dedi tabi, ben de cevaben "biraz vardı, demin ameliyatta onu da aldırdım" dedim....üzerine pek bişey diyemedi :).

abi şöyle bi hurafe var bilmiyorum askere gittinmi ama askerde dövmeliler ayırıp eziyet ediyolar dediler çok kişiden duydum bunu.hurafemidir aslı varmıdır???

skyeye' Alıntı:
biraz vardı, demin ameliyatta onu da aldırdım" dedim..:D.
:D:D:D:D
ya erman abi banim babam beni düşündüğünden söylemiyo arkadaşları duyarsa onlara ne dermiş? bak bak bak koskoca celalin oğlu dövme yaptırmış diye:):):)

3 senedir kafamda bi model var onu düşünüyorum ama ona bi türlü zaman gelmedi. hayko cepkininde de war aynından. cok ironik bişey

bende dinden dolayı düşünmedigim ve canım tatlıdır korkarım dayanamam die düşündügüm bi olay bu :)

ama bir ara mahallede bi makara sonrası geçici "Let My Died From Girls **" yazdırmıştım. :) resim göremedim simdi eklerim bir ara :)

**ölümün kızlardan olsun(anlam tamemen makarasınadadır :cool:)

ben de modada yaptırdım inkistanbul saint joseph in karşısında ismi Danny çok ii bu konuda abimde 2 tane yaptırdı oraya.. ben fikrimi söledim adam koluma göre çizdi ok dedim yaptı .. yaratıcı adam ..:)

Bize yakısmaz döwme mövme

yapana,yaptırana saygı duyarım ;)

Geri