Döwmeli opelciler

Benimki de böyle bişey, bi bu fotoğrafımı bulabildim dövmeli....Bir kaç projem daha var.

astrammm' Alıntı:
arkadaşlar dövme yaptırınca boy abdestı kabul oluyormu???

Boyanın deri altına uygulandığını göz önünde bulundurursak olması lazım...

skyeye' Alıntı:
Boyanın deri altına uygulandığını göz önünde bulundurursak olması lazım...
ben her kosulda kabul olmuyor dıye duymustum ama kesın bılmıyorum

astrammm' Alıntı:
arkadaşlar dövme yaptırınca boy abdestı kabul oluyormu???

skyeye e katılıyorum boya deri altında olduğu için senin tenindeki bir lekeden farksız eğer kalıcı dövmenin abdesti bozduğunu savunan biri varsa şunuda kabul etmeli yara lekeleride deri altında pigment farklılıklarına yol açıyor hiçbir farkı yok.ama geçici dövmeler tartışılabilir çünkü deri üstü boyanıyor tıpki oje ruj yada saç boyası gibi.bunu tartışılır buluyorum ama kalıcı dövmenin tartışılcak yanını göremiyorum.benim edindiğim dini bilgilere göre onlarında abdesti etkilediğini sanmıyorum çünkü bana öğretilen abdest beden temizliği demek insan ruhunu bedenini temizliyorsa 3kere su almış 5 kere su almı burnuna çekmiş anlamı yok zaten kuran da böyle sayılı ifadelerde yok.

erman, döwmen de araban gibi 10 numara :)

06bb2655' Alıntı:
skyeye e katılıyorum boya deri altında olduğu için senin tenindeki bir lekeden farksız eğer kalıcı dövmenin abdesti bozduğunu savunan biri varsa şunuda kabul etmeli yara lekeleride deri altında pigment farklılıklarına yol açıyor hiçbir farkı yok.ama geçici dövmeler tartışılabilir çünkü deri üstü boyanıyor tıpki oje ruj yada saç boyası gibi.bunu tartışılır buluyorum ama kalıcı dövmenin tartışılcak yanını göremiyorum.benim edindiğim dini bilgilere göre onlarında abdesti etkilediğini sanmıyorum çünkü bana öğretilen abdest beden temizliği demek insan ruhunu bedenini temizliyorsa 3kere su almış 5 kere su almı burnuna çekmiş anlamı yok zaten kuran da böyle sayılı ifadelerde yok.
yok dını yönunu ögrendıysen sorun yok bende tam bılmyıorum onun ıcın sordum ama vucudumuzda ıgne ucu kadar yer kalmayuacak sekılde yıkamamız gerekıyor dögme olan yere su degıyormu yada su degmemıs gıbımı oluyor yanı orası kafamı karıstırdı

seninkide hoş olmuş.güle güle kullan

astrammm' Alıntı:
yok dını yönunu ögrendıysen sorun yok bende tam bılmyıorum onun ıcın sordum ama vucudumuzda ıgne ucu kadar yer kalmayuacak sekılde yıkamamız gerekıyor dögme olan yere su degıyormu yada su degmemıs gıbımı oluyor yanı orası kafamı karıstırdı

diyorumya boy abdestinde esas ruh-beden temizliğidir.gerisi bağnaz hocaların uydurduğu yalandan ibaret.iğne ucu tamamiyle hurafe sırf bunlar yüzünden psiklojik sıkıntıya girip yıkanma hastalığını kapılan din kardeşlerimiz var.ben böyle öğrendim tabi her fikre saygımız var.dini yozlaştırmayan fikirlere...

kalıcı dövmede derinin altında bir olay var.hiçbir müslüman boy abdesti alırken derisinin altını ıslatmak gayesinde olmaz...

SN168-gsi' Alıntı:
erman, döwmen de araban gibi 10 numara :)

Eyw Sinan seninki de baya güzel, kime yaptırdın?Ben benimkini Hasan Abi'ye yaptırmıştım Moda'da, şimdi sol omuzdan kola doğru tribal yaptıracam yaza girmeden, yine ona giderim muhtemelen...

Geri