dizelmi benzinlimi??? :D:D:D

forumda böyle konular açıldımı bayılıyorum :D lpmi benzinlimi dizelmi lpg mi benzinlimi dizelmi :D :D :D birazdan şenlik başlar dizelciler savunur benzinciler konuşur araya lpg ciler damlar :D :D :D

benim cevabım tabiki benzinli ekonomi istersen takarsın lpg yi olur biter
dizel gitmez anlık süratlanir öyle süratlenirmiş gibi yapar :D olduğu yerde sayar..
sözüm ekonomik şu piyasa işi olan 1.3 1.4 dizellere yoksa çok delikanlı motorlar var dizellerde de 1.9 2.0 2.5 gibi birde o traktör gibi gürültüsüde cabası eski dizeller gene dürüsttü :D alırdın traktör gibi çalışır öyle giderdi yeni nesiller 0 alırsan gürültüz benzinli gibi çalışıyor ama km si gelmeye başladıkça yada yaşı geçmeye başladıkca özüne dönüyor oda traktör gibi çalışmaya başlıyor :D :D

burda biraz da benzinli araç kullananların dizel araçları çekememeside var gibi geliyo ne olursa olsun her zaman şu olacaktır benzin her zaman dizelden daha pahalı olacaktır gerisi hikaye

Çekememezlik neden anlamadım, isteyen her istediği arabayı alabilir, ister dizel alır ister benzinli, kimin hangi arabayı alabileceğini bayiler seçmiyorki :) bence dizelciler motorlarına söz söyletmemek için fazla hassaslar :)

Yahu dizelciler 5 sene önce nerdeydiniz :)

forumda böyle konular açıldımı bayılıyorum :D lpmi benzinlimi dizelmi lpg mi benzinlimi dizelmi :D :D :D birazdan şenlik başlar dizelciler savunur benzinciler konuşur araya lpg ciler damlar :D :D :D

benim cevabım tabiki benzinli ekonomi istersen takarsın lpg yi olur biter
dizel gitmez anlık süratlanir öyle süratlenirmiş gibi yapar :D olduğu yerde sayar..
sözüm ekonomik şu piyasa işi olan 1.3 1.4 dizellere yoksa çok delikanlı motorlar var dizellerde de 1.9 2.0 2.5 gibi birde o traktör gibi gürültüsüde cabası eski dizeller gene dürüsttü :D alırdın traktör gibi çalışır öyle giderdi yeni nesiller 0 alırsan gürültüz benzinli gibi çalışıyor ama km si gelmeye başladıkça yada yaşı geçmeye başladıkca özüne dönüyor oda traktör gibi çalışmaya başlıyor :D :D

Dizel-Benzin aynı fiyat olacak, LPG her zaman biraz daha ucuz, bu fikre alışmak lazım :)

Burası bugün en geç yarın karışır :)

en kralı hybrit diyeyim de tam olsun o zaman :D 4. cephe açılsın :D

ısterse traktor gıbı calıssın artık dızel almak sart :)

Gittikçe sıkılaşan emisyon normlarını karşılamak için markalar artık, hybrit, hidrojen v.s motorlu araçlara yöneliyorlar. Dizel devri uzun sürse de kapanacak. Bu durum az çok tahmin ettiğim birşeydi zaten

Geri