dizelmi benzinlimi??? :D:D:D

Arkadaşım taksicilerin lpg kullanması , lpg nin dizel den avantajlı olduğunu göstermez.Ona bakıcak olursan şirketlerin hepsi çalışanlarına dizel araç veriyor.(Şirket çalışanları taksicelerden fazla yol yapıyor)Türkiyedeki şirket yöneticerinin bunun hesabını yapmıştır heralde ;)
Ayrıca taksiciler sürekli fiat kullanıyor , sizin mantığınıza göre piyasadaki en iyi arabada fiat , peki siz neden opele biniyorsunuz ??????????

yazdığınız çok saçma bence bir daha okuyun ne yazdığınızı

hangi şirket arabası taksiden fazla yol yapıyor
taksi dediğiniz araç 24 saat durmaz çift şöförlüdür biri gündüzcü biri gececi ve o araba 24 saat çalışır
bana 24 saat açık bir şirket durmadan çalışan bir binek şirket aracı gösterirmisiniz.. şirket dediğiniz yeler sabah 8 akşam 5 paydos ederler...
dediğinizle çelişmeyin..
bu gün bırakın türkiyeyi dünyada taksi araçlarından fazla yol yapan binek araçlar yokdur..
bu dünyanın her yerinde böyledir amerika fransa ingiltere..

türkiyedeki şirketler dizel alıyor nedeni ekonomik olması değil pek çok şirket araçlarında benzin + lpg yi işletmek sıkıntı oluyor.. ve onlar filo olarak alıyorlar araçları otomobil firmalarınında filo araçlarda büyük indirimleri sunuluyor şirketlere ayrıca aldıkları mazotu vergiden düşüyorlar şirkete gösterip esas alma nedenleri budur.. yani mazotun parası ikinci plandadır onu düşünmezler.. kendi şirketimizden çok iyi biliyorum...

şirketler içinde binek araçlarda gene van tarzı olanlarda benzin +lpg kullanılıyor.. yani bunları hepsi diye sanki tüm türkiyedeki şirketler mazotlu alıyor diye nitelendiremessiniz bizim patronda a6 var benzinli şirket arabası yöneticide mondeo var şirket arabası benzinli...

ve yazdığınız kelimelerinizde hepsi sürekli gibi sanki %100 istisnasız öyleymiş gibi tabirler var nerden biliyorsunuz derler insana kapı kapımı gezdiniz..

ayrıca fiat dan çok taksi olarak hyundai var renault var megan 2 ler var dacia lar var opeller var hatta bizim burdaki durakda jettalar bile var fiat a gelene kadar akşam olur..

birde lütfen benim mantığıma girmeyin hani türkiyeyi tekel yapmışsınız hepsi sürekli gibi kavramlarla birde benim mantığıma tekel koymaya çalışmayın
benim nasıl düşündüğümü nasıl yaşadığımı bilmiyorsunuz adımada yorum yapmayınız ben fiat iyi araba yazmadım öyle bir mantıkda sunmadım.okuyan anlamışdır kendi fikirlerinizi burda sanki benim fikirlerim miş gibi zorla empoze etmeye çalışmayın.. ben lpg bile kullanmıyroum ama doğrunun yanındayım zaten o yüzden bu kadar tarafsız bakabiliyorum..

siz mazotcular ve lpg cilerin çoğu kendi aynasından olaya bakarken ben tarafsız bakabiliyorum.. benim aracım ne mazotlu ne lpg li ..

Son düzenleme:
Taksicilerle ilgili olarak Hakan'a tamamıyla katılıyorum. Birincisi LPG'li araçların bakım ve onarım giderleri dizel araçlardan daha düşüktür, ikincisi ise sıfır araç olarak alırken de benzinli araçların fiyatları dizellerden daha ucuzdur. Taksiciler menfaatleri bakımından en hesaplı, en ekonomik ürünleri kullanmak zorundadırlar, yoksa yeteri kadar kazanç elde edemezler..

2 ay olmadı hanıma dizel Corsa D aldık çıkan habere bak:D

hiç sorma abi bizim captiva da yalan oldu heralde nese hemen çıkmaz bu yasa yaw o zaman kadar hayırlısı olsun diyelim :D

ses konusunda abartı yapılıyor çoğu yorumcuların yeni nesil dizelleri kullanmadıkları belli oluyor.

dızelın ekonomısı benzının sesı:D

ses konusunda abartı yapılıyor çoğu yorumcuların yeni nesil dizelleri kullanmadıkları belli oluyor.

bizim şirkette megan 2 dizel var 2008 1.5 120 binde
ve yeni aldığımız megan 2 1.5 var iki araçda aynı ..

120 bindeki traktör gibi çalışıyor 15 bindeki çok sessiz yeni nesil araçlar km düşükken yada yaşı ileri değilse sessiz çalışıyor ama km ilerledikçe özüne dönüyor traktör gibi çalışmıya başlıyor.

bizim sitede sorento var adam ilk aldığında araçdan tık ses çıkmıyordu şimdi araç traktörden beter çalışıyor...

ne oluyor ya taksiciler yüzünden kavga çıkacak:D taksiciler artık lpg olayını bitirme noktasına geldi arkadaşlar yeni araç alan taksicilerin neredeyse hepsi dizel alıyor.nerdenmi biliyorum sülalede 5 tane taksici varda ondan:)

Geri