motor sesi tabi tatmin etmiyo dizellerde ama iyi kaçıyodu astranın 120 ye .ıktığı yerde i20 110 a çıktı bi chiplik işi var araç glb 75 hp di 90 olsada chip at yeter gez sonra

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasadaki dizel araçlar ne olacak, o konuda bilgi var mı? Devlet el mi koyacak?![]()
dizelin tar tar sesini arabanın içinde nasıl duyuyorsunuz anlamıyorum. Tamam dışardan ses fazla geliyor ama Allah aşkına arabanın içindeyken dizel sesi sizi nasıl rahatsız ediyor. Açıkcası ben dizel dobloyu kullanırken astrayı kullandığımdan daha rahat ediyorum motor sesi konusunda. Hoş konu motor sesi değilde dizelin kalkacak olmasıDünyadaki durumu bilmemde bu durum bizim devlete yarar. İşte ozaman dayarlar benzini 5 liraya hadi istiyosan alma. Şimdi yine dizel seçeneği var. Gerçi ozamanda lpgli ufak hacimli turbo araba dolacak heryer. Şimdiden lpg montajı işine mi girsek
![]()
Araba bu binersin çarşıya gidersin, sonra park eder alışveriş yapar sonra tekrar biner eve dönersin. Yazın uzun yol yaparsın 9-10 saat en fazla... Nihayetinde araba. Ses tar tar olsa ne tor tor olsa ne...
Ev değil ki bu... bu kadar büyütmeyelim. Sanki her daim mevlananın medresesindeki o ulvi sessizlikle doğmuş yaşamışsınız. Benzinli araç olsa dizel olsa ne... Biniyorsun gidiyorsun. Arabanın yakıtı önemli bence... Ses falan hikaye... O kadar lüksü zaten düşünen dizel arabaya binmez... Zevk için dizele binen görmedim daha hiç ben...