Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 1.6 cdti otomatik insignia aracım var 3.vites 1500-2000 devir arasında ugultu sesi geliyor bunu yaşayan var mi sorun sizce ne olabilir ?
Aracı ilk sahibinden aldım, sanziman yagi hic değişmemiş ben değiştirdim, 3. Vites 45-50 km arası ses oluyor sadece devir 1500-2000 arasi baska vites ve hızlandırır devirde bu ses yok
Söylediğiniz devir aralıklarında eski magirus belediye otobüslerindeki gibi bir uğultu sesi gelip kaybolması kronik diye biliyorum. Benim insignia aracımda da vardı, yıllarca sorunsuz kullandım. Zaten 45-70 km hızlar arasında yapıyor ve kayboluyor.
Bu devir ve vites aralığında motorun bir sesi var uğultuyla karışık gibi böyle devrini alıyorda sonraki vitesde rahatlıyor gibi bu bendede vardır .. Ancak bunu birde aynı hızlarda manule alıp deneyin . aynı hızda 4 e alabilirseniz bi deneyin. Hasip bey de de varmış bu ses normal demiş .