• Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
    https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp

Dizel otamatik insignia ugultu sesi

yua

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 1.6 cdti otomatik insignia aracım var 3.vites 1500-2000 devir arasında ugultu sesi geliyor bunu yaşayan var mi sorun sizce ne olabilir ?

Selamlar ,kaç model aracınız kaç binde
2016 model
Selamlar ,kaç model aracınız kaç binde

2016 ve 93 binde maaşallah yol yapmamış , uğultu sesini iyi tespit etmek lazım , 3.vites hızı ve devire göre
Aracı ilk sahibinden aldım, sanziman yagi hic değişmemiş ben değiştirdim, 3. Vites 45-50 km arası ses oluyor sadece devir 1500-2000 arasi baska vites ve hızlandırır devirde bu ses yok

Söylediğiniz devir aralıklarında eski magirus belediye otobüslerindeki gibi bir uğultu sesi gelip kaybolması kronik diye biliyorum. Benim insignia aracımda da vardı, yıllarca sorunsuz kullandım. Zaten 45-70 km hızlar arasında yapıyor ve kayboluyor.

Ciddi bir sorun mu sorun öncesi takip edilip bakılması gerekir mi bilemedim aracı yeni aldım o yüzden tedirgin oldum

Bu devir ve vites aralığında motorun bir sesi var uğultuyla karışık gibi böyle devrini alıyorda sonraki vitesde rahatlıyor gibi bu bendede vardır .. Ancak bunu birde aynı hızlarda manule alıp deneyin . aynı hızda 4 e alabilirseniz bi deneyin. Hasip bey de de varmış bu ses normal demiş .

Geri