• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

İnsignia 1.5 D motor kullanan var mı?

Garfield41

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Merhabalar 2017 model 1,6 motor dizel insignia aldım 1.6 CDTI Grand Sport T Exclusive ,

2021-2022 ye gecmeyi düşünüyorum ancak motor farklı sanırım 3 piston 1,5 D, 8 ileri, açıkcası şuanki aracımla motor biraz gürültülü gibi geldi düşük hızlarda, vites geçişleride yine düşük hızlarda bir garip ancak 0-50km arası ayağımı gaza değdiremiyorum üstten gaz yiyor ya orijinali boyle ya da araçta yazılım var emin olamadım.

2022 bir insignia alsam ses gürültü vites v.b sorunlar yaşar mıyım? çünkü 8 ileri bir şanzıman var haliyle daha sık vites değişecek ya da 3 pistonun çalışma premsibi 4 piston gibi olmaz yani ozetce motor gürültüsü ve vites geçişleri gibi kaygılarım var.

• Beğen
Tepkiler: ErdiBey
Selamlar , 1.6 dizeller eski kasasıda yeni kasasıda aynı bu 6 ileri şanzıman evet sağlam olabilir ama beyinsiz - kararsız - dengesiz bir şanzıman. yani hep ileri atan bir yapısı olduğu gibi biraz araca alışmayı gerektiriyor. bir enteresan. Bunu böyle kabul etmeden binilmez.. 1.5 Dizeller ise 8 ileri , yakıt çok az , 8 ileri olması şehir içinde eminim çok iyidir ama geçişleri yine 1.6 lar gibi kemiklimidir bilinmez. ( bu arada bu geçişler kalibrasyonla çiçek gibi oluyor. ) 3 Silindire takılmayın bence . 1.6 dan çok daha iyidir. Biraz daha gürültülü ve titreşimli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Garfield41
Geri