Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapma merdo o kadarda deyıl nıye kullanamıyosun cok guzel oluyor trafıkte falan ben telefonu hıc cıkarmıyorum monttan..Merdo link' Alıntı:bluetooth u bıle kullanmıyorum :![]()
Merdo link' Alıntı:[quote author=bulent_tnt link=topic=2946.msg64278#msg64278 date=1322857492]
telefondan ayarlanıyor calınca hoparlore basarsan ses arabadan gelıyo dırek acarsan telefondanda konusuluyo.
gencebay25 link' Alıntı:keşke bende de bluetooth olsa![]()
Bakin cosmo secmenizin bir artisi daha.ayca07 link' Alıntı:şaka yapmıştım yahu, elime düştünüz diyince herkes kızdı gitti heralde
neyse bu konuyu ben tam detaylı bilmiyorum ama eşim bugün beni call dedikten sonra ingilizce sırayla numaramı söyleyerek (tek tek) aramayı başarmış...
benim adım türkçe karakterli olduğu için muhtemelen rehberdeki gibi ismimi algılamadı ama numara ile arama olayını başardık yani..
zaten (ingilizce biliyorsanız) yönlendirme yapıyormuş heralde sesli sistem...
onun dışında bluetooth olup da kullanmayan arkadaşlarım ebence en kısa zamanda kullanmaya başlasın, çok önemli ve güzel bi özellik