Depoyu doldururken dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seyyahfrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cep telinin bataryasını hep fulleyip ewden çıkmıyomusunuz :)

"depoyu fulle" gerçekten tanıdık ama çok uzak bir kelime hatta telafüz ederken bile hava veriyor ortamı bi zenginlik sarıyor :))

Şirket aracını 3 bilemedin 4 günde bir dolduruyoruz, görevlilere atınca bırak demekten bıktım, onlar devam etmeye çalışmaktan bıkmadı. "Abi tsm rakam olsun" diyor, be adam zaten otobil ile ödeniyor. neyi tam olacak :D
Bu arada bu kadar uğraşmamızın sebebi yukarıdaki açıklamada geçen "tahliye"nin albea dizelde olmaması ve fazlanın depo kapağından sızıp çamurluktan süzülerek tahliye olması :)

2 yıl kullandığım Vectramı hiç, 6 ay kullandığım astrayı ise uzun yolda iken 2 defa doldurmuştum :)

Sadece uzun yola giderken. Ne kadar çok alırsam o kadar çok geziyorum. Psikoljik galiba.

Geçen benimde başıma gelen bu sanırım 110 km de 24 TL mazot aldı araba daha öncelerde doldurduğumda 10-15 arası bişey alıyordu. Dikkat edeceğim buna bundan sonra. Bilgilendirme için teşekkürler.

ALLAHTAN LPG TASMIO KOÇUM BENİM DİBİNE KADAR ALIo:d

En son Şahini fullemiştik herhalde, sene kaçtı bilmiyorum 90lardı yanılmıyorsam. 100.000 lira civarına fulleniyordu.

Arkadaşlar forumda kimse deposunu fulleyemiyorsa gerçekten yazık yaw.Daha önce başka forumda yazmıştım ama kimse oralı olmamışrı.Akaryakıta gelen zamları kimse istemez hatta düştüğünü görsek ne kadar keyifleniriz değilmi ? Araç kullanıcıların ( Şirket aracı değilse ) ortak derdidir akaryakıt zammı.İstanbulda oturan arkadaşlara bir önerim var gelin 3-5 araç E-5 i kapatalım araçtan inip elimizede alalım pankartları önceden gazetecilerede haber verelim bunu yapacak olan kaç arkadaş var aramızda ??

Benim bi arakadaşa araba lazım oldu. neyse oda işini halletmek için depoyu fullemiş.
vesselam 3 hafta sonra eve kağıt geldi mahkeme kağıdı. Neyse düştük kağıdın peşine gittik.

Dedik ne iş arkadaş neymiş suçumuz dedik.

Adliyeden dedilerki size dava açılmış. Dedim ne davası kime zararımız dokunmuş dedim yaaa ayıptır kimmiş neymiş dedim.

Meğer deponun uzun zamandır boşta olan üst kısmına gecekondu misali ağ ören örümcekler depo fullenince yuvamızdan olduk diye dava açmışlar bana.

Benim bi arakadaşa araba lazım oldu. neyse oda işini halletmek için depoyu fullemiş.
vesselam 3 hafta sonra eve kağıt geldi mahkeme kağıdı. Neyse düştük kağıdın peşine gittik.

Dedik ne iş arkadaş neymiş suçumuz dedik.

Adliyeden dedilerki size dava açılmış. Dedim ne davası kime zararımız dokunmuş dedim yaaa ayıptır kimmiş neymiş dedim.

Meğer deponun uzun zamandır boşta olan üst kısmına gecekondu misali ağ ören örümcekler depo fullenince yuvamızdan olduk diye dava açmışlar bana.
:kop::kop::kop::kop::kop:
depo fulleme işine gelince bu sabahta fulledim ama cok gezen biri değilim evden işe işten eve günde 6/7 km kadar en fazla bir depoda 1 ayı egciyor anca bitiyor ışığı yaktımı cekiyorum benzinciye fulle diyorum tabi ben depoyu 110 tl ye fulluyorum benzin 2,50 tl bizde:cool:

Geri