Depoyu doldururken dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seyyahfrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim sürekli benzin aldığımız bı yer var artık adamlarla tanışık gibiyiz geçen adama 20tl'lik fulle abı dedım adam gülüyor :D Kaldıkı Arabam O Yakıtı Taşırıcak Aracın Altına Leğen Koyar Yinede İsraf etmem o benzini :D:D

lpg hep 50 50 alıyorum benzinide ayda bir 30 alıyorum :) onuda arabayı calıstırıken benzinde calıstıgı icin :)

En Fazla 20 Tl Benzin :D

Türkiye'nin dünyanın en pahalı akaryakıtını kullandığını iddia eden Kaya

Pardon ne iddası , hale iddda diye mi geçiyor :D:D

Arkadaşlar ben işe sürekli araç ile gidip geldiğim için ayda 1 kez fullüyorum.Aracı ilk aldığımda bir kaç kez 20-30 liralık aldım bana daha çabuk bitti gibi geldi ondan sonra ayda bir fullemeye başladım.İmkanı olan herkese tavsiyemdir sabah yada akşam fulleyin deponuzu deneyin.

oglumm fulle bakem

LPG yi devamlı full alıyorum, fazla vermek için arabayı sallasalarda multivalf izin vermiyor, tık dedikten sonra istesede almıyor. Benzin zaten 50 den fazla almıyorum. Yalnız bu tüketici koruma dernekleri biraz geç uyanmış. Ben 2004 te bunun kavgasını yapıyordum pompacılarla.

o acıklamayı yapan zaten zamanlı ve bılınclı yapmıs maksat ülkede herşey yolunda ,ters giden birşeyler yok imajını halka empoze ettirmek olsa gerek ısın en komık noktası adamlar artık kendı soyledıklerı yalana ınanır olmus :D depo fullemekmıs bunlar herkesı kendılerı gıbı kodaman sanıyor herhalde yalnız yazıyı dıkkatlıce okuyunca uyarıyı yapanın bızden bırı oldugu ortaya cıkıyor o zaman belkı o da hukumetle dalga gecmek ıcın uyarı yapmıstır

ya abi fullesende fullemesende sen kullanıyosun bence fullemek çok mantıklı.. :)

Geri