Deneyimli ustalarımız bakarsa sevinirim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan free82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatı yazacaktım atlamışım afedersiniz..Fiyat olarak 34.000ytl düşünüyor arkadaş fakat eder piyasası nedir pek bilgim yok bu araç için araştırma yapıyorum şu anda.Ayrıcı bir gün süreyle kullandım hem agresif hem sakin olarak yol bilgisayarı ortalama 7.9 gösteriyordu..evet vergi olayı biraz sıkıntı ayrıca sorunlu derken mesela nedir turbosu motoru yürürü?

tech2ye baglattin mi?
kilometre ile oynanmis olmasin da.. forumda duymustuk böyle seyler..

şimdiden hayırlı olsun

fiyatı senin için uygunsa tech2ye bağlat önce sonra bide yüryen aksamı falan kontrol ettir al

Şu an araştırma aşamasındayım fazla acele etmek istemiyorum eğer uygun olursa en son servise götüreceğim bu gün 32.000ytl ye buldum bakalım..

vergisi ne kadarnış abi ben senin yerinde olsam gider şu yeni çıkan 1.3 cdti dizel corsalardan alırım sıfır araba başında agrımaz hem yeni corsalar ufakta deil eskileri gibi.

Vergisi 1578 ytl senelik..Bakalım kısmet olursa kafama yatarsa alacağım biraz bilgi eksikliği var acele etmemekte fayda var.tabi ustalarımızın görüşlerinede mutlaka kulak veriyorum..

Km olayına gelince dizel için banada çok az geldi ben işim gereği aracla pek işim olmaz haftanın 3 günü belki binebilirim..buna rağmen senelik rahat 15000 km yapıyorum..

benim dedigim 0 corsa dan alırsan ne kadar vergisi

Corsa düşünmüyorum İsmail kardeşim:)Vergisine gelince senelik 328ytl sadece..Hani derlerya az yakan çok kaçan bu tarz birşey arıyorum corsa beklentimi karşılamıyabilir.

Son düzenleme:
Geri