delphi akü??? yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüsom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2007 den beri benim akü de Gm Varta 65A 680CCA, 1-2 gün kullanmayınca aynen simsiyah, 15-20 km yol yapınca yemyeşil :D

Benimkinde de aynı şeyler yazıyor usta GM Varta, tek fark benimki 60A...
Dediğini deneyeceğim, 15-20 km yol yapıp hemen bakıcam aküye...
Bende "istifa" edene kadar devam edicem :D

Benimkinde de aynı şeyler yazıyor usta GM Varta, tek fark benimki 60A...
Dediğini deneyeceğim, 15-20 km yol yapıp hemen bakıcam aküye...
Bende "istifa" edene kadar devam edicem :D

Sana bir şey söyleyeceğim inanmayacaksın Ahmet hocam. Ben 6 sene evvel Tigra'yı aldığımda aküsü Gm idi ve oldukça eskiydi :) Artık orjinalmi sonra paraya kıyıp orjinal markamı takılmış tartışılır :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana bir şey söyleyeceğim inanmayacaksın Ahmet hocam. Ben 6 sene evvel Tigra'yı aldığımda aküsü Gm idi ve oldukça eskiydi :) Artık orjinalmi sonra paraya kıyıp orjinal markamı takılmış tartışılır :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrudur aga. Kitapçığı okuyayım dedim geçen gün, akü kısmına gelince tek kelime yazmışlar "Bakım gerektirmez :D" ve Değişmesi gerektiğinde servis tarafından değiştirilir diye eklemişler altına.
Yani diyorki servise gel de bi tarafına güzel bi akü monte edelim :D

sattığım astrada delphi vardı aldığımızda geldi hiç değiştirilmemiş ömürlük akü mübarek. vectraya babam delphi varta bulamamış pazar günü inci almış oda sıkıntısızdı. ama mübarek yeni arabada yigit akü var allah cezasını vere. antalya gibi memleketten geldi araba akü 1 yıllık daha uzun marş alıyordu araba aküyü ölçtürdüm akü gidik. babamda gittiği yere kadar diyor :) alırsam varta alacağım bu sefer olmadı delphi...

Geri