delphi akü??? yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hüsom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla peder beyin efsane R12 Toros var, takviyeye yardırırız artık ondan. :D

Akü ölçtürsem, kalan ömrü hakkkında bilgi alırmıyım? Yeni akünün üstünden bakınca yeşil görünen yer bende simsiyah şuan.

ölçtürürseniz tabi size bilgi sağlar. bu arada herhangi bir belirti ben hiç fark etmedim. 2 kere akü değiştirdim ikisinde de tık diye gitti. akünün üstündeki yeşil ışıktan takip edebilirsin sürekli. orayı temizlemeye bak bence.

Arkadaşlar aküler de zaten telefon bataryası gibi onlarında bir ömrü var. Ömürleri dolduğunda fazla da şansı zorlamaya gerek yok. Lakin araçlarımızın üzerinde olan elektrik aksamlarına fazla yük binecek düzenlemeler yapıldı ise o zaman farklı aküler kullanmak gerek. ya değilse kısa zaman içinde normal aküler ölür. Bu neye benzer bir eşek üzerinde sadece bir çuval var onun kapasitesi o kadar ama sen bu eşeğe iki çuval daha atarsan eşek ölür çuvalı sen taşırsın :D

ölçtürürseniz tabi size bilgi sağlar. bu arada herhangi bir belirti ben hiç fark etmedim. 2 kere akü değiştirdim ikisinde de tık diye gitti. akünün üstündeki yeşil ışıktan takip edebilirsin sürekli. orayı temizlemeye bak bence.

usta yeşil ışık diye bişey kalmamış, simsiyah şuan :D

usta yeşil ışık diye bişey kalmamış, simsiyah şuan :D

2007 den beri benim akü de Gm Varta 65A 680CCA, 1-2 gün kullanmayınca aynen simsiyah, 15-20 km yol yapınca yemyeşil :D

bir kere şarja verin o zaman yeşil yeşil gezin :) yine siyaha dönüyorsa şajı tutamamaya başlamış o akü gidici demek

bir kere şarja verin o zaman yeşil yeşil gezin :) yine siyaha dönüyorsa şajı tutamamaya başlamış o akü gidici demek

11.8 volt ile soğukta bastı, eksi kutbundan asit kaçırmasına rağmen hala banamısın demedi, inatla dibine kadar kullanıcam :)

İnci akü almıştım... 2 yıl sonra patladı hem de yazın... yeşil yanıyordu ama ölçümler sonucu bitik olduğunu anladık... ondan sonra delphi aldım. 2 yıldır sıkıntım yok...bakım bile yapmadım...

İnci akü almıştım... 2 yıl sonra patladı hem de yazın... yeşil yanıyordu ama ölçümler sonucu bitik olduğunu anladık... ondan sonra delphi aldım. 2 yıldır sıkıntım yok...bakım bile yapmadım...

İnci akülerde sadece şu nano gold muhabbeti olan akü sağlam. Gerisi sorunlu zaten birde yerli akü alınacaksa Mutlu akü tavsiye ederim. İthal alınacaksa Varta , Delphi , Bosch derim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorumlar için teşekkürler

Geri