Debriyaj Ayarı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Filawus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filawus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARkadslar Arabamı 1 ay once aldıgımda debrıyaj baya yukarıdaydı aldıgım gun dusurttum debrıyajı ama hıc memnun deılım arac kalkıslarda titreme yapıyor ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz ?

Debriyajin yukarıda kavramasi bitik olduğunu gösteriyor. Debriyaj I kontrol ettirin

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Daha önceki sahibi biliyorsa debriyaj değişim km ve tarihini öğrenmeye calışın.

Bazen debriyajın kendisi haricinde debriyaj üst ve alt merkezi ve hatta debriyaj pedalının kendisinde sorun olabiliyor ; debriyajın son değişim km'sini öğrenebilirseniz, sorunun kaynağını daha sağlıklı teşhis edebilirsiniz.

Astra G lerin hidrolik değil mi ? bilyası...

Aracınızın hızlanması nasıl gaza bastığınız oranda hızlanmıyorsa debriyajınız kaçarıyor demektir,aşağıda alsanız yukarıda çıkartsanız bir şey değişmez.

ARacımı galerıden aldıgım ıcın galerıcıde bılmez en ıyısı ustaya gostermek sanrıım :(

ARacımı galerıden aldıgım ıcın galerıcıde bılmez en ıyısı ustaya gostermek sanrıım :(

Debriyaj konusunda ustayı çok iyi seçmelisin. Benim araç 10 gündür evimin önünde yatıyor, debriyajdaki bir sorundan dolayı, 10bin km önce debriyaj (bir önceki sahibinin götürdüğü usta tarafından) değiştirilmiş, ona rağmen.

astra g hidrolik astra f telli.

astra g lerde hidrolik ancak havasını alırsınız yada hidrolik yağını değişirsiniz bu arada havasıda alınmış olur

astra g lerde hidrolik ancak havasını alırsınız yada hidrolik yağını değişirsiniz bu arada havasıda alınmış olur

Benim aracım vectra B 2 cdx.... baskı balata değiştirdim ancak yukardan kavraması devam ediyor.... Şimdi hidrolik yağını değiştirince seviyesi düşecek mi ?

Geri