Dacia Duster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeti çok saçma sapan tipsiz bi araba 'bence'.. :D

40.000 Liraya 4X4 değil ama 1.6 Benzinli 4X2 Qashqai'da bulunabilir 2008 model falan tabi ki bi SUV performansı beklenmesi yanlış o araçtan. :)

Qashqai mpv sınıfında bir araç mpv düşünmüyorum düşünsem zaten yeni meriva mükemmel bir alet beklerim bir sene bir ikinci ele düşsün 1 yaşında alırım bir meriva.. :D

Qashqai mpv sınıfında bir araç mpv düşünmüyorum düşünsem zaten yeni meriva mükemmel bir alet beklerim bir sene bir ikinci ele düşsün 1 yaşında alırım bir meriva.. :D

Qashqai Crossover sınıfında. Peugeot 3008,Volkswagen Tiguan ile aynı sınıfta..

Meriva ile aynı sınıfta değil.

Qashqai Crossover sınıfının yaratıcısı olan bir araç..

crossover tiguan la aynı sınıfda doğru ama bunların genel egmentine mpv multi porpose van çok amaçlı van diyorlar.. valla kafam çok karışıyor bunlarda mpv mini mpv crossover :D ama neticede bana hitap etmiyor pek jeep gibi durmuyor jipcik gibi duruyor :D

2001 4.6 HSE alacaksın gürül gürül Tüpü vurup gezeceksin şimdi 40 liraya duster alıp iki sene sonra 20 liraya satacagıma, 25 e RR alıp gaz takarım 10 milyarını gaz parası yaparım.Hevesimi tam alırım gerçekten jipe bindim derim.. Bu dusterin 10 sene sonraki sahipleri satış ilanlarında hertürlü araçla takas edeceğini söyleyecek ama bakımlı bi range rover vogue herzaman klasik bir biçimde binilir ve elit bir standartı vardır

suzukinin eski vitaraları bile satılıyorsa nivalar satılıyorsa eski gaz tenekesi cj jeepler satılıyorsa bu dusterlar hayli hayli satılır bizde 96 otomatik vitara vardı 8 yaşında bomboş araçdı camları bile manueldi 15 günde sattık ki berbat bir araçdı duster yanında kral kalır..

rr a gelince 4.6 nın vergisi bakımı yakdığı lpg yi bile su gibi içer lpg dayanmaz 4.6 motordan bahsediyoruz astarı yüzünü geçer birde 10 yaşında araç alıyorsun ekstradan süprizden bir masraf çıkarsaki yüksek ihtimal çıkartır landların ve rangelerin eskileri arızlar çıkartıyor gömersin tüm parayı arabaya.. onu alıcağıma dedimya gider grand cherooke alırım 2004 hemde 2.7crd bu devirde artık benzinli jip alınmaz..

dacia-duster_2011_1024x768_wallpaper_4f.jpg

2010+Dacia+Duster.jpg

Dancia-Duster-1.jpg

Dacia-Duster-Design-Sketch-5-lg.jpg

Dacia_Duster_Tuning_11_by_cipriany.jpg

Dacia_Duster_Tuning_15_Light_by_cipriany.jpg

daciaduster2011800x600w.jpg

du2m.jpg

allrad01.jpg

allrad02p.jpg

acajoux20bis.jpg

dusteu11.jpg

dusteu12.jpg

daciaduster1616v2010492.jpg

1966.jpg

1975.jpg

1993.jpg

2020.jpg

2032.jpg

865.jpg

Amaca göre karar vermek gerekir.Lada Niva dandik ötesi bir araç olabilir ama arazide bahsettiğiniz tum araçları (jeep cj5 hariç) arkasına bağlayıp çekip götürür.Bugun traktörün bile zorlandığı balçık çamurlu,dik iniş/cıkışlardan zorlanmadan geçebilen bir araç.Hemde standart haliyle

Duster bence büyük gösterişli ama şehiriçinde SUV kullanmayı tercih eden sürücüler için iyi alternatif olabilir ancak bu seferde dacia nın düşük imajı öne çıkıyor.Sonuçta bu sınıf aracı tercih eden kullanıcıların en az yarısı araçlarının imajlarını da önemsiyorlar.

Son düzenleme:
10650349-boston-nissan-juke.jpg

BU NASIL? Aracı birebir görmedim ama 40.000 civar başlangıç fiyatı var benim hoşuma gitti ama görmekte lazım ;)
www.yeninissanjuke.com

Son düzenleme:
Geri