Dacia Duster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niva kadar sağlam bir makina yok emin olun ;) arazide hepsine nal toplatır. hele en yüksek şasenin onda olduğunu düşünürsek. lada rus aracı olduğundan tutulmuyor bence.

iyi işde varsa gösterin benimde ufkum açılsın :) ama lütfen 10 yaşında 5-6 yaşında son sahibi olucağım araçlar göstermeyin :) dediğim gibi bende gider 2004-2005 grand cherooke almasını bilirim..

cherooke ile 1 yılda harcayacağın yakıt parasına 2. duster'ı alırsın :kop:

bende onu diyorumya dusterı ben sürdüm motoru zaten megan 1.5 dci yakıt cimrisi vergisi az parçası bakımı ucuz aracın görüntüsü güzel fiyatı iyi işçilik iyi malzeme kalitesi vasat bildiğin daciaların iç konsolu kullanılmış zaten ucuz olmasının fiyatı bu tür yeni malzeme değilde eski ellerindeki fiks malzemeleri kullanmaları diye düşünüyorum.. geneli iyi aracın fiyatına oranla..

bende onu diyorumya dusterı ben sürdüm motoru zaten megan 1.5 dci yakıt cimrisi vergisi az parçası bakımı ucuz aracın görüntüsü güzel fiyatı iyi işçilik iyi malzeme kalitesi vasat bildiğin daciaların iç konsolu kullanılmış zaten ucuz olmasının fiyatı bu tür yeni malzeme değilde eski ellerindeki fiks malzemeleri kullanmaları diye düşünüyorum.. geneli iyi aracın fiyatına oranla..

Ozaman 2-3 ay kullanılmış duster bulalım.Nerden baksak 4bin lira ucuzdur :)

Ozaman 2-3 ay kullanılmış duster bulalım.Nerden baksak 4bin lira ucuzdur :)

evet bende onlara bakıyorum 4x4 üne ama ikinci elde 4x4 ü yok zaten araba çıkalı bir kaç ay olduğu için fazla bir ikinci elide yok.. olanlarda 4x2 bir tane 4x4 vardı oda 1.6 bezinli nerden baksan 34 bin 35 bin tl ye ikinci elde bulunur 4x4 dizel düşerse şayet..

4x4 nerdeyse hiç yok.Biraz bakındım geneli 4x2. 4x4'lerde sıfır fiyatına

Dastır güzel bence ama sıfırını almam....

evet aynen 4x2 side alınmaz madem suv alınıcak 4x4 ü alınır 4x4 ün güzel yanı seçmeli zaten ister 4x2 ister 4x4 olarak kullanabiliyorsunuz..

acelem yok bekliyorum biraz satsın bakalım düşer ikinci elde güzel fiyatlara.. şöyle 30-40 binde iyi bir fiyata alınır..

Geri