Cyclone ' da seçim 2014

milyoncubaba1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün seçimi istanbul boğazında aracimda takip ettim.
Aldigim yayın kalitesini sizinle paylasiyorum.
Diğer kanallarda çok başarılı bir kalite aldı.
Sanırım benim araba mekan seçiyor :)

ydeqepup.jpg

enabahag.jpg

Ynt: Cyclone ' da seçim 2014

Arabada giderken TV izlersem kesin şarampole yuvarlanırım, bana ters. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Arabada giderken TV izlersem kesin şarampole yuvarlanırım, bana ters. ((:
her yerde çekmiyor zaten :D
ben ajansı alayım yeter  greatt

milyoncubaba link' Alıntı:
her yerde çekmiyor zaten :D
ben ajansı alayım yeter  greatt

İşte ben ajansı alayım derken kesin ajansa çıkardım. ((:

GNSpower link' Alıntı:
İşte ben ajansı alayım derken kesin ajansa çıkardım. ((:

yolda değil de onu bende tavsiye etmiyorum ama bir yerde mola verip tv yi açtığında bide çekiyorsa tadından yenmiyor  okkk

yolda değil de onu bende tavsiye etmiyorum ama bir yerde mola verip tv yi açtığında bide çekiyorsa tadından yenmiyor  okkk
Milyoncu kardeşim noldu senin LPG li tosun? Hal ve gidişat ne durumda, basın açıklamanı bekliyoruz? Fotolar, tüketim değerleri, sizin değerlendirmeleriniz, çekiş ve gaz tepkimeleri, ivmeleneme v.b bilgilri bekliyoruz.

harunhoca link' Alıntı:
Milyoncu kardeşim noldu senin LPG li tosun? Hal ve gidişat ne durumda, basın açıklamanı bekliyoruz? Fotolar, tüketim değerleri, sizin değerlendirmeleriniz, çekiş ve gaz tepkimeleri, ivmeleneme v.b bilgilri bekliyoruz.

fazlası ile ayrıntılı bir açıklama yapacağım bugün. aslında depoyu bitirmeyi düşünüyordum ama çok mesaj geldi bugun acıyorum konuyu :)

fazlası ile ayrıntılı bir açıklama yapacağım bugün. aslında depoyu bitirmeyi düşünüyordum ama çok mesaj geldi bugun acıyorum konuyu :)
Yazık ettin var ya cillop gibi aygıtı dicem de demiyorum, hayırlı olsun, bekliyoruz basın bilgilendirmeni.  greatt

harunhoca link' Alıntı:
Yazık ettin var ya cillop gibi aygıtı dicem de demiyorum, hayırlı olsun, bekliyoruz basın bilgilendirmeni.  greatt

umarım aksini ispatlarım :D

֖ncelikle Cyclone da park halindeyken TV keyifli oluyor, çok TV özelliğini kullanmasamda kapalı otoparkta değilsem İstanbul içi açtığımda mutlaka çeken bir iki kanal oluyor :)

LPG konusuna gelince bence LPG'ye geçerek çok iyi yaptınız, ben de şartlar oluştuğunda ilk iş LPG'ye geçeceğim.  bravoo

Geri