Corsa VS Getz

invisibleagle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bi forum sitesinde iki aracın hemen hemen aynı olduğunu hatta getz in daha iyi olduğunu savunan çılgınlar var. Nasıl böyle birşey düşünürler yaa? Çok komikler. biraz gülün hallerine :)
http://forum.donanimhaber.com/m_3717171/tm.htm

takılıolar iste bosver

Bence de.Egolarını tatmin ediolar işte yazık

arkadaşlar gecen servise 3 taka atmış korsa geldi inanmadım ama elemanların burnu bile kanamamış yine 130 la hyundaı mi,nübüse carpmış korsa geldi ve araç şöförlerinde hiç birşey yok bide getz i görmek lazım bırakın getz zipi bile bu hızla carpsa halini düşünemiyorum

arkadaşlar şimdi bazı insanların piskolojik bozuklukları olabiliyor biliyorsunuz. Bunun dışa vurumuda uyduruk kore mallarına sevgiyle bağlanmak şeklinde açığa çıkabiliyor. Allah için bi kere getz in iç işçiliğinde kullanan 395. sınıf materyale dokunmuşlar mı yaw el insaf

manyamış bunlar ..bikere alman arabsıyla uzak dogu nasıl karşılaştırıyorlar anlamıyorum

Arkadaşımda var getz. Geçen tretuara çıktı sağ arka lastik. Görmeden inanmazsınız.Aracın jantı ikiye katlandı.Gerçek diyorum.gözümle gördüm resmen ikiye katlandı.1500 yetele masraf açtı araç.Teneke kutusunu seviyo garipler :)

çoğunlukla kıyaslamalar Opel ile yapılıyor, bu bile Opel'in ne kadar büyük bir marka olduğunu gösterir..

Yorum yapmıyorum.Hatta gülmüyorum bile

Arkadaşlar, linki verilen foruma baktım. vatandaşların daha birbirleriyle aynı fikirde olmadıkları, konuşulanların seviyesinden boş bir forum olduğu belli.
Herşey bir yana nişanlımın Getz i var , sık sık kullanıyorum. Arabanın iç malzemesi gerçeşten çok kötü.2004 model araç (ki GLS Modeli) olan radyo-teyp, bugun piyasa da 30 ytl ye satılan üründen daha kalitesiz.İçeriye acayip motor ve yol sesi alıyor.Süspansiyonları ise tam bie felaket (benim fikrim) en ufak bir kasisden geçince araba fayton gibi yaylanıyor. Dediğim gibi bunlar benim görüşlerim.

Geri