aydın otobanın da 190 km ye kadar cıktı bence olumlu ama benimki deneme amaclıydı genelde 120 km gecmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı aracla corsayla 190 gordumcorsa1.0 la 155 gordum, daha fazlada gidermi bilemem
ayrıca şunu da söylemeliyim clio, getz, punto gibi araçlar da kullandım.hepsi aynı sınıf araçlar olmasına rağmen corsanın gibi yol tutuşu olana rastlamadım.özellikle getz biraz hızlanınca ön takım hemen yolla temasını kesiyor
bılmıorum mıllet 1.0 dıe alcak goruo ama bn aracın motoruna gore cok ii fena degıl motordakı soft modıfıkasyonlarında etksıı var aır kıt olsun son sustrucu olsun lastıkler olsun performans bujıler olsun aracıın gıdısıını etkıledı1.0 corsa ile max. 150 gördüm fabrika verileri 155 diyor zaten. ancak diger arkadaşlarında dedigi gibi lastiklerin inceligindenmidir yada rüzgardan mı bilmiyorum araba biraz havalandı gibi geniş tabanlı lastikle daha güvenlii olacagına inanıyyorumm.
bılmıorum mıllet 1.0 dıe alcak goruo ama bn aracın motoruna gore cok ii fena degıl motordakı soft modıfıkasyonlarında etksıı var aır kıt olsun son sustrucu olsun lastıkler olsun performans bujıler olsun aracıın gıdısıını etkıledı![]()
valla arac bana annmde kldı eger benım sımdıkı aklım olsaydı acıkcası aldırmazdım bu aracı zatı satmayı dusunuorum honda vtı tek tercıhımbenim 1.0 aslan parçasınıda küçük görüyolarama bu araçlar ekonomi aracı basmak isteyen daha büyük motor hacminde almalı. kardeş buu degişiklikleri yapınca gidişte çok büüyük bi fark oldu mu. bide max. ne kadar hız yapıyo benim araç 39000 kmde bor katkısı koysam biraz etkiler mi acaba.