Corsa için maksimum hız

istanbul beyefendisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Tehlikeli bulduğumdan dolayı hız yapmayı tercih etmem ama bir arkadaşımla sohbetimiz esnasında benim kesinlikle hız yapmamam gerektiğini Corsa gibi küçük bir araç için hız yapmanın çok tehlikeli olduğunu (aracımda esp de var ama faydasını çok da bilmiyorum açıkçası) söyledi.

Bunun doğruluk payı nedir. Corsa için maksimum hız ne olmalıdır. Bilen arkadaşlardan öğrenmeyi çok isterim.

tüm araçlar için aşırı hız tehlikelidir fakat corsaların yere tutunmasında ya da aşırı hızlıyken frene tepkisinde sorun yok ben 2 sene cdti kullandım gayet seri ve güvenliydi baya da süratli kullanıyordum aracın küçük olması güvensiz olduğu manasına gelmez zira peugeotlar da küçük ama yol tutuşları ile meşhurlar.....kısaca kadranda ne yazıyorsa bir basamak altını defalarca gördüm

sadece bir defa kitabında max. 170 km. yazıyor acaba doğrumu diye denedim.
aynen kitabında yazdığı gibi 170 in üzerine çıkmadı.

Corsa C de yapılan 170 ile vectra da yapılan 170 arasında bayağı bayağı fark vardır. aracına ona göre hız yapmak gerek.

Bir kere deneme amaçlı otobanda basmıştım, 185 km kadar gördüm, sonra bıraktım.Daha da fazla gidecegini sanmıyorum, sürat tehlikeli benzin pahalı :D

....

Son düzenleme:
corsa c 1.7 dti standart 200km gördü :)

yokuş aşağı 200, hatta geçiyo :D
düz yolda 180-185 rüzgara göre değişiyo. 1.3 cdti 75hp corsa d için bunlar

(aracımda esp de var ama faydasını çok da bilmiyorum açıkçası) söyledi.
aracınızda ne yazık ki esp değil eps var Electric Power Steering yani elektrik destekli direksiyon hızlandıkça direksiyonun sertleşmesi dışında bir işe yaramaz

benım araçla ben en son meyilli yolda 190 yaptım.
Düz yolda otobanda Ayağım gazın kökünde ama 165'i geçemedim :S

lastik ve jantlarında etkisi büyük tabi.

1,0 la 155 gördüm yolla bağlantısı kesildi arabanın daha töbe corsayla hız yapmam ben

Geri