corsa da bağırma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s_erkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s_erkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım yüksek performansta bir müddet kullandıktan sonra 5. viteste 100-110 la rampaya çıkarken devri yükseltiyor,yani bağırıyor..sebebini anlayamıyorum..yardımcı olurmusunuz?teşekkürler.

debriyaj sıyırıyor olabilir

ama normalde debriyaj iyi gibi..el frenini cekip deniyorum debriyaj kavrıyor...anlayamıyorum..

aracım yüksek performansta bir müddet kullandıktan sonra 5. viteste 100-110 la rampaya çıkarken devri yükseltiyor,yani bağırıyor..sebebini anlayamıyorum..yardımcı olurmusunuz?teşekkürler.
yüksek vitesde rampa çıkılmaz zaten vites düşür birde öyle deneyinn sorun ortadan kalkacak.

tansu hocam cok tesekkür ederim..bende sorun var zannetmiştim.

Abi alemsiniz yaa...

Debriyaj balatası ısınınca kaçırmaya başlıyor, sıcak havalarda engebeli arazide çok dur-kalk sonrasında görebiliriz, bir de bayanlarda (kusura bakmasınlar) Soğunca geçer , soğuyunca geçmiyorsa kötü.

yüksek vitesde rampa çıkılmaz zaten vites düşür birde öyle deneyinn sorun ortadan kalkacak.

hocam ustasın ama yüksek viteste rampa çıkarken araba niye bağırsın??aksine devir düşer sesi çıkmaz yanlış mıyım??bence debriyaj kaçırıyor:confused::confused:

hocam ustasın ama yüksek viteste rampa çıkarken araba niye bağırsın??aksine devir düşer sesi çıkmaz yanlış mıyım??bence debriyaj kaçırıyor:confused::confused:
benim cevabım da bağırma diye bişi yazmıyorki zaten :D

benim cevabım da bağırma diye bişi yazmıyorki zaten :D

ustam sorun ortadan kalkacak demişsin de....:D

Geri