Esenlikler herkese aracımı geçtiğimiz haftalarda gaziantep küsget sanayide tesadüfen denk gelen egr egzoz ile ilgili soru sorarak egzozcu bir ustanın yönlendirmesi ile opel master teknik durdu ve halit usta ile tanıştım kendisi opel yetkili servisten ayrılarak özel tamirhane açmış ustaya sorunu anlattıktan sonra aracı biraktim cok değil bir iki gün sonra gittiğimde durdu usta aracı kendisi denemiş tesadüftür ki araç az bisey teklemiş araç gazinatepte teklemiyordu aracı ustaya bırakmadan önce de Nizipte işlerim vardi orada tekleme yapınca gazinatepe gelince küsget sanayiye bir daha uğradım neyse araca bakılmış aracın katölizörü tıkalıymış makine ile ölçtüklerinde %135 çıkmış onu temizlemişler araçtan gelen çıtırtı sesi ise aracı ustaya bırakmadan önce ustaya videosunu göstermiştim usta doğruca egr dedi ve sonra egr de bazı tamiratlar yaptığını söyledi partikül temizliği 2500 lira egr tamiratı 1500 işçilik 2000 aldı aracı alınca nizipe gittim sorun düzelmişti ne çıtırtı ne tekleme sorunu hallettik.