• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Corsa 2013 cdti essentia tekleme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saituslu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esenlikler herkese aracımı geçtiğimiz haftalarda gaziantep küsget sanayide tesadüfen denk gelen egr egzoz ile ilgili soru sorarak egzozcu bir ustanın yönlendirmesi ile opel master teknik durdu ve halit usta ile tanıştım kendisi opel yetkili servisten ayrılarak özel tamirhane açmış ustaya sorunu anlattıktan sonra aracı biraktim cok değil bir iki gün sonra gittiğimde durdu usta aracı kendisi denemiş tesadüftür ki araç az bisey teklemiş araç gazinatepte teklemiyordu aracı ustaya bırakmadan önce de Nizipte işlerim vardi orada tekleme yapınca gazinatepe gelince küsget sanayiye bir daha uğradım neyse araca bakılmış aracın katölizörü tıkalıymış makine ile ölçtüklerinde %135 çıkmış onu temizlemişler araçtan gelen çıtırtı sesi ise aracı ustaya bırakmadan önce ustaya videosunu göstermiştim usta doğruca egr dedi ve sonra egr de bazı tamiratlar yaptığını söyledi partikül temizliği 2500 lira egr tamiratı 1500 işçilik 2000 aldı aracı alınca nizipe gittim sorun düzelmişti ne çıtırtı ne tekleme sorunu hallettik.
Hocam iyi günler. Benim aynı sorunum var. Katalizör iptal edildi. Egr hem yazılıpla iptal edilip hemde metalle körlendi. Yazılım atıldı. Sensörler temizlendi. Fakat aynı sorunu yaşıyorum. Arabadan soğuttu resmen. Tekrar yaşadınız mı bu sorunu yoksa kökten çözüldü mü ?

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Hocam iyi günler. Benim aynı sorunum var. Katalizör iptal edildi. Egr hem yazılıpla iptal edilip hemde metalle körlendi. Yazılım atıldı. Sensörler temizlendi. Fakat aynı sorunu yaşıyorum. Arabadan soğuttu resmen. Tekrar yaşadınız mı bu sorunu yoksa kökten çözüldü mü ?

Üstadım DPF iptalini tavsiye ederim ancak Katalizör Seramiği iptali problemdir. Euro 5 Seramikler 6.000 lira civarındadır.

Üstadım DPF iptalini tavsiye ederim ancak Katalizör Seramiği iptali problemdir. Euro 5 Seramikler 6.000 lira civarındadır.
Bana bir usta bu modellerde tek kavrama çift kavrama debriyaj sistemi olduğunu söyledi. Eğer yanlış debriyaj sistemi varsa ondan yapar dedi.

Valla kökten çözüldü dediğiniz gibi ben de arabadan soğuyordum. Teknik servis bir dünya para dedi bir de sorunu bulamadi bana sıfır egr sistemi satacak tamir de yapıyorlar yapmazlar da egr körletip beyinden yapalim falan tavsiyeler elbette oldu ama ben bu sorunu bu şekilde çözdüm kökten usta ile iletişime geçebilirsiniz gaziantep küsget sanayi master teknik durdu usta

Valla kökten çözüldü dediğiniz gibi ben de arabadan soğuyordum. Teknik servis bir dünya para dedi bir de sorunu bulamadi bana sıfır egr sistemi satacak tamir de yapıyorlar yapmazlar da egr körletip beyinden yapalim falan tavsiyeler elbette oldu ama ben bu sorunu bu şekilde çözdüm kökten usta ile iletişime geçebilirsiniz gaziantep küsget sanayi opel master teknik durdu usta

Bana bir usta bu modellerde tek kavrama çift kavrama debriyaj sistemi olduğunu söyledi. Eğer yanlış debriyaj sistemi varsa ondan yapar dedi.
Sabit Volan Oynar Volan mevzusunun sorunla bir ilgisi olmaz hocam.

Geri