prins vs.2, teleflex gfi. ve diğerlerinden kullandım. sizin aracınızın bildiğim kadarı ile herhangi bir özelliği (turbo, fazla silindir, yüksek beygir gibi) yok. bu nedenle en iyi usta yı bulun daha sonra o ustanın tavsiye deceği markayı kullanın birden fazla marka sunarsa servis ağı geniş en ucuzunu alın. amaç SORUNSUZ
tasarruf çünkü. illa da marka söyle derseniz ilk opelim ve ilk landirenzom. benden önce kullanan arkadaş yakıtından memnundu. bir ara benzine geçme sorunu oldu geçen cts günü bursa net otogazda iyi bir ayar yaptırdım bileciğe geri geldim şimdilik bir sorun yok. demem o ki illa da marka olsun derseniz opelse landi derim.
prinsin dediğiniz kitini bilmiyorum ben taktırırken vs2 ve silver modelleri vardı. silver modelini takıp memnun olan var ama prinsi prins yapan pahalı yapan vs2 (khein enjektörleridir.) ço0ok uzun süre binmeyecekseniz değmez. başka marka filtresi 40 lira iken ben 120 TL ye filtre değiştiriyordum. bu konuda yaram büyük. arabamıza kıymet veriyoruz birşey alırken içimiz rahat etsin diye pahalısını alıyoruz ama aldıktan sonra daha çok rahatsız oluyoruz

niyetine girmişseniz şöyle diyeyim: landi veya prinsden ucuz olanı alın prins 200 TLden daha fazla pahalıya gelmeyecekse prins alın.
eğer usta tavsiyesi isterseniz avrupa yakasında arkadaşımın ustasını tavsiye ederim. bilgilerini sonra gönderebilirim. yeni sattığım volvo C70 aracımdan problem nedeniyle söktüğüm prins vs2 yi arkadaşımın ustası tekrar monte etti şu an sorunsuz kullanıyor. ben eskişehir aşkın otogaza taktırmıştım. ( araca değil bana takmış!!!)
arkadaşımın lpg ustası:TGS otogaz Şenol şaka, iletişim: (0532 305 92 50-maslak)