Corsa D Ön Logo Izgarası Fikir??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan carizma59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben olsam irmscheri kaçırmazdım..hiç denk gelmiyorki astra için..

yurtdışından alabilirsin ebay.co.uk vardı

Ebay'dan da aynı fiyata geliyor hemen hemen 3 aşşa 5 yukarı. Ebaydan alınan ürünlerin gümrükte takılma şansı da var. Geçtiği zamanda extra bi 50$ gümrük parası var. yaani anlııcanız aynı fiyat ve 25 gün bekleme süresi oluyor.

Ebay'dan da aynı fiyata geliyor hemen hemen 3 aşşa 5 yukarı. Ebaydan alınan ürünlerin gümrükte takılma şansı da var. Geçtiği zamanda extra bi 50$ gümrük parası var. yaani anlııcanız aynı fiyat ve 25 gün bekleme süresi oluyor.

beim bir oil catch tank takıldı 2.60 tl paket açılma ücreti ödedim aliexpres harici ebayden aldıklarım en geç 7 günde geldi aynı para olmaması gerekir 15 20 pounda var çünkü 4 le çarpsak bile 60-80 tl ediyor daha önce görmüştüm ordan biliyorum:)

beim bir oil catch tank takıldı 2.60 tl paket açılma ücreti ödedim aliexpres harici ebayden aldıklarım en geç 7 günde geldi aynı para olmaması gerekir 15 20 pounda var çünkü 4 le çarpsak bile 60-80 tl ediyor daha önce görmüştüm ordan biliyorum:)

Linkini Atarmısın arkadaşım bana. :help:

karşıma çıktığında atarım tabi şimdi ne olarak yazıldığını unuttum bir yakınımızı da kaybettik kafa gitti o yüzden kusura bakmayın

Estafurullah dostum Allah rahmet eylesin başınız saolsun.

Bence opel corsanın orjinal panjuru gayet iyi çoğu modifiyeylede güzel gidiyor tabi sizin yapacağınız işlemlere göre bu uygunsa olabilir farklı olmak isteyebilirsiniz ama bence gerek yok :)

Geri